Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cele cinci echipe din Liga 2 care îi pot face concurenţă lui Dinamo pentru promovare: ”Aşa am auzit” | EXCLUSIV

Cele cinci echipe din Liga 2 care îi pot face concurenţă lui Dinamo pentru promovare: ”Aşa am auzit” | EXCLUSIV

Fotbal intern

Comentarii

CSA Steaua se pregăteşte pentru al doilea sezon în Liga 2 şi ţinteşte, din nou, promovarea, chiar dacă situaţia din jurul clubului nu a fost clarificată. Într-un interviu cu Orange Sport, Bogdan Chipirliu a analizat echipele care s-ar putea lupta pentru accederea în Liga 1.

Viitoarea ediţie a Ligii 2 va reprezenta o premieră incredibilă în fotbalul românesc, întrucât derby-ul Steaua - Dinamo se va disputa pentru prima dată în al doilea eşalon.

Ambele echipe au ca obiectiv promovarea în Liga 1, dar va fi o competiţie aprigă pentru primele locuri, spune Bogdan Chipirliu.

Golghterul Stelei a identificat nu mai puţin de cinci echipe care i-ar putea face concurenţă serioasă lui Dinamo pentru promovarea în Liga 1, CSA Steaua, Concordia Chiajna, Csikszereda, FC Buzău şi Poli Iaşi.

Totuşi, situaţia de la Dinamo încă este incertă, astfel că, deşi afirmă că îşi propun să promoveze, ”câinii” ar putea să se zbată în cealaltă parte a clasamentului în viitoarea stagiune.

Cele cinci echipe din Liga 2 care îi pot face concurenţă lui Dinamo pentru promovare

Pentru sezonul următor îmi propun în primul rând să ne clasăm cel puţin unde am fost anul acesta. Şi pe plan personal, să ies din nou golgheter şi să îmi ajut din nou echipa.

Dacă anul trecut am terminat pe patru şi ar fi trebuit să jucăm acel baraj, dar nu am fost lăsaţi, anul acesta îmi doresc cel puţin locul patru.

Dacă se poate pe primele două locuri, cu atât mai bine. Noi am sperat şi anul trecut să avem dreptul de a promova, nu s-a putut, sper ca anul acesta să se schimbe ceva şi să ne dea dreptul de promovare, pentru că cu toţii ne dorim acest lucru.

Sunt sigur că atunci când vom juca cu ei, va veni foarte multă lume. Acum nu ştiu care e situaţia la Dinamo, câţi jucători mai sunt, nu se ştie nimic ce e la ei.

Pentru binele fotbalului, ar fi bine să rămână şi să jucam şi cu ei, că o să fie meciuri frumoase cu ei. Sincer, am mai jucat contra prietenilor la foarte multe echipe.

În timpul meciului uiţi de prietenie, pentru că fiecare îşi doreşte ca echipa lui să câstige, iar după meci rămâi prieten cu acea persoană.

Sincer, în fiecare an au apărut câte o surpriză, două la care nu te aşteptai, dar din ce am auzit anul acesta, la Iaşi ar fi bani, la Buăzu... îşi doresc şi ei, Csikszereda, care acum un an au început foarte rău campionatul, dar a fost prea târziu să prindă play-off-ul, i-aş vedea şi pe ei.

Chiajna, care an de an îşi propune acelaşi obiectiv, noi, în primul rând, Dinamo... nu ştiu ce se întâmplă la ei încă şi nu pot să îmi pot da cu părerea.

În fiecare an, tot timpul apare o echipă nouă, la care nici nu te gândeşti”, a declarat Bogdan Chipirliu, pentru Orange Sport.

Afla mai multe despre: bogdan chipirliu 

viewscnt
Articole similare