Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Un nou coşmar pentru Dinamo? ”Dacă nu-şi îmbunătăţesc lotul, probabil va urma falimentul”

EXCLUSIV | Un nou coşmar pentru Dinamo? ”Dacă nu-şi îmbunătăţesc lotul, probabil va urma falimentul”

Dinamo București

Comentarii

Florin Prunea este de părere că încă nu s-a terminat coşmarul pentru Dinamo şi avertizează că echipa ar putea ajunge să se bată la retrogradare în Liga 2.

Pentru prima dată în istorie, Dinamo a retrogradat în Liga 2. Gravele probleme financiare şi-au pus amprenta şi asupra performanţei sportive şi echipa din Ştefan cel Mare trece prin cea mai grea perioadă din istoria sa.

Florin Prunea este însă de părere că dinamoviştii s-ar putea confrunta în continuare cu o situaţie şi mai dificilă.

Florin Prunea, despre un nou coşmar prin care ar putea trece Dinamo: ”Riscă falimentul”

Fost jucător şi preşedinte la Dinamo, Florin Prunea îi avertizează pe suporteri că ar putea avea parte de experienţe şi mai neplăcute.

Fostul portar susţine că Dinamo trebuie să se reorganizeze rapid şi să-şi formeze imediat un lot competitiv. În caz contrar, n-ar avea nicio şansă să se bată pentru promovare. Mai mult, ar putea avea emoţii şi cu menţinerea în Liga 2:

”A fost o retrogradare, trăgând linie, meritată din pacate. (n.r. Despre şansele la promovare) În momentul de fată, nu. Dacă nu-şi îmbunătăţesc calitativ şi cantitativ lotul, vor avea probleme şi cu rămânerea în Liga a 2-a.

Orice este posibil, dacă nu se va da drumul în cel mai scurt timp, drumul la treabă, să se îmbunătăţească lotul, probabil va urma falimentul”, a declarat Florin Prunea pentru Orange Sport.

Până acum, cei mai mulţi dintre jucătorii care au evoluat în Liga 1 au plecat de la Dinamo şi oficialii clubului încearcă să formeze un lot care să le permite să spere la revenirea în Liga 1.

Afla mai multe despre: prunea 

viewscnt
Articole similare