Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Simona Halep a dezvăluit de ce s-a retras de la Bad Homburg: ”Îmi pare rău”

Simona Halep a dezvăluit de ce s-a retras de la Bad Homburg: ”Îmi pare rău”

Simona Halep

Comentarii

Prin intermediul unei postări pe Instagram, Simona Halep a dezvăluit de ce a fost nevoită să se retragi de la Bad Homburg înaintea semifinalelor.

Simona Halep, locul 19 WTA şi cap de serie numărul 4, nu va mai evolua vinerti în semifinalele turneului de categorie WTA 250 de la Bad Homburg, ea retrăgându-se înaintea confruntării cu Bianca Andreescu (Canada, 63 WTA).

“Simona Halep s-a retras de la Bad Homburg Open din cauza unei accidentări la gât. Bianca Andreescu merge în finală şi o va înfrunta pe câştigătoarea meciului Cornet-Garcia, sâmbătă”, a precizat WTA pe Twitter.

Simona Halep a dezvăluit de ce s-a retras de la Bad Homburg

"Îmi pare rău că a trebuit să mă retrag astăzi, înainte de meciul din semifinale. Însă din păcate m-am trezit dimineaţa cu gâtul înţepenit şi acest lucru nu îmi permite să joc la nivelul cel mai bun al meu.

M-am simţit foarte bine, aici, la Bad Homburg, mi-a plăcut mult să joc aici. Aş vrea să le mulţumesc organizatorilor turneului pentru unul dintre cele mai bine evenimente la care am fost vreodată.

M-am simţit ca acasă şi în cele mai bune condiţii pentru a performa. Să văd un teren central cu tribunele pline tot timpul este ceva unic şi publicul este extrem de respectuos şi a fost fantastic cu mine”, a notat Simona Halep pe contul său oficial de Instagram.

Afla mai multe despre: simona halep 

viewscnt
Articole similare