Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING | Dan Alexa se întoarce. Antrenorul dă marea lovitură şi semnează cu un club de mare tradiţie din fotbalul Românesc

BREAKING | Dan Alexa se întoarce. Antrenorul dă marea lovitură şi semnează cu un club de mare tradiţie din fotbalul Românesc

Liga 2

Comentarii

Dan Alexa a ratat promovarea în Liga a II-a cu CSM Reşiţa, după barajul pierdut în faţa celor de la CSC Dumbrăviţa, însă antrenorul nu duce lipsă de oferte.

FC Braşov şi-a asigurat prezenţa şi în sezonul următor al Ligii a II-a, după ce a câştigat barajul cu Poli Timişoara. Astfel, oficialii clubului de sub Tâmpa au planuri mari pentru stagiunea următoare, iar prima mutare a fost venirea în funcţia de preşedinte a lui Marin Mitran.

Acesta a încercat o primă lovitură importantă prin aducerea lui Cristi Pustai pe banca tehnică, însă "Profesorul" a preferat să rămână la FC Buzău. Următoarea variantă a noului preşedinte al braşovenilor a fost Dan Alexa. Fostul mijlocaş a ratat promovarea în Liga a II-a cu CSM Reşiţa, dar acum a primit o nouă şansă neaşteptată de a antrena în eşalonul secund.

Conform liga2.ro, Dan Alexa a bătut palma cu FC Braşov şi urmează să fie prezentat oficial pe banca tehnică a echipei.

Alexa le-a mai pregătit în carieră pe ACS Poli Timişoara, Rapid, ASA Târgu Mureş, Concordia Chiajna, Dunărea Călăraşi, Astra, ASU Poli Timişoara şi CSM Reşiţa.

Fostul mijlocaş a reuşit promovări în Liga 1 cu ACS Poli Timişoara, Rapid şi Dunărea Călăraşi. De asemenea, Alexa are şi retrogradări în Liga a II-a cu ACS Poli Timişoara şi Dunărea Călăraşi.

Afla mai multe despre: dan alexa 

viewscnt
Articole similare