Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gigi Becali a confirmat! Câţi bani poate încasa de pe urma ultimului transfer anunţat: ”Atât e suma. E o şansă bună pentru el”

Gigi Becali a confirmat! Câţi bani poate încasa de pe urma ultimului transfer anunţat: ”Atât e suma. E o şansă bună pentru el”

FCSB

Comentarii

Înaintea noului sezon, FCSB are o linie ofensivă ”balonată” şi face planuri pentru a renunţa la câţiva jucători de atac. După plecarea lui Claudiu Keşeru, a doua ”victimă” a competiţiei pentru locuri de la Bucureşti este Vali Gheorghe (25 de ani).

La doar un sezon după ce a fost adus la FCSB, Vali Gheorghe este foarte aproape de a părăsi formaţia roş-albastră, a confirmat chiar Gigi Becali.

Jucătorul crescut de Astra a fost adus la club la insistenţele lui Edi Iordănescu, dar s-a remarcat, mai ales, în al doilea mandat al lui Toni Petrea la FCSB.

Rareori titular, Vali Ghoerghe a demonstrat că are o aptitudine de <<super-sub>>, fiind aruncat pe teren după pauză pentru a schimba meciuri.

După ce a salvat-o pe FCSB în mai multe rânduri, Gheorghe a fost numit ”arma secretă” a echipei, dar tot nu a putut să se impună în primul 11.

Cu Andrei Cordea şi Florinel Coman preferaţi pe flancuri în detrimentul fostului jucător de la Astra, acesta a luat decizia că şi-ar dori să îşi continue dezvoltarea în altă parte.

Iar o şansă bună i s-a ivit în această vară: Umraniyespor, echipă nou-promovată în Super Lig, l-a ofertat pe jucătorul român şi este foarte aproape de a finaliza transferul.

Gigi Becali a confirmat! Ce sumă poate încasa de pe urma ultimului transfer anunţat

Gheorghe va fi iniţial împrumutat în Turcia, dar Umraniyespor are o clauză opţională de cumpărare în contract, în valoare de 200.000 de euro, aceeaşi sumă plătită de Becali în schimbul jucătorului când l-a adus de la Astra.

Chiar patronul FCSB-ului a confirmat această informaţie, spunând că era o şansă bună pentru Vali Gheorghe, motiv pentru care şi-a dat acordul pentru mutare.

Am stat bine şi m-am gândit, iar până la urmă am decis să îl cedez pe Vali Gheorghe sub forma de împrumut în Turcia.

Dacă baiatul confirmă acolo ei au drept de transfer definitiv în iarna. Iar clauza este de 200 de mii de euro.

Am zis să îi fac un bine băiatului. E o şansă bună pentru el, iar eu l-am înţeles”, a declarat Gigi Becali, pentru Prosport.

Afla mai multe despre: vali gheorghe 

viewscnt
Articole similare