Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

OFICIAL | Două lovituri importante date de o echipă din Liga 2! Un fost jucător de la Rapid şi un fost fotbalist de la Dinamo au semnat

OFICIAL | Două lovituri importante date de o echipă din Liga 2! Un fost jucător de la Rapid şi un fost fotbalist de la Dinamo au semnatgalerie foto

Liga 2

Comentarii

Promovată în Liga 2 în vara lui 2021, CSC Şelimbăr a reuşit să se menţină surprinzător în al doilea eşalon în ultimul sezon, iar în noua stagiune ţinteşte play-off-ul. Pentru a îşi atinge obiectivul, formaţia sibiană s-a pus pe făcut transferuri şi a adus la club un fost jucător de la Dinamo şi un fost fotbalist de la Rapid.

CSC Şelimbăr a impresionat după promovarea în Liga 2 şi a reuşit să îşi menţină locul în al doilea eşalon fără prea mari emoţii.

Formaţia sibiană a fost neînvinsă în play-out şi a fost una dintre surprizele ultimului sezon din Liga 2, iar în noua stagiune îşi propune să atace play-off-ul.

Pentru a îşi atinge obiectivul, şefii de la Şelimbăr s-au pus pe făcut transferuri şi au confirmat deja două veniri importante.

Alexandru Dandea (34 de ani) a sosit la club după despărţirea de Rapid şi a anunţat că îşi doreşte să o ducă pe Şelimbăr în play-off.

Două lovituri importante date de CSC Şelimbăr

Sunt foarte fericit că am semnat cu echipa de fotbal din Şelimbăr. Am venit cu gânduri bune. Ştiu că este o echipă bună, care spre finalul sezonului (n.r. în play-out) a jucat foarte bine şi a reuşit să rămână neînfrântă.

O să fac tot ce depinde de mine şi m-aş bucura ca, la finalul sezonului, să prindem play-off-ul.  Am avut mai multe oferte, dar mă bucur că am revenit acasă, eu m-am stabilit aici, în Sibiu, şi asta nu cred că a fost o decizie foarte grea.

Cu mulţi dintre ei am fost coleg, Vişa, Curtean, Crişan… da, a contat şi acest lucru, pentru că e foarte important să te simţi bine unde te duci. 

Şelimbărul a fost o echipă nou-promovată, eu cred că, pentru primul an, s-a descurcat foarte bine, a reuşit să rămână în Liga 2.

Anul acesta o să fie diferit, pentru că, din câte am înţeles, vor mai veni jucători foarte buni şi sper – de ce nu? – să prindem un loc de play-off”, a spus Dandea.

Acestuia i se va alătura la trupa sibiană Aleksander Mitrovic (19 ani), fostul jucător al lui Dinamo, pierdut de ”câini” în favoarea lui Genoa. Şelimbăr a anunţat mutarea pe canalele oficiale de comunicare.

Aleksander Mitrovic a mai evoluat la Dinamo Bucureşti şi Genoa, iar în Italia a bifat 16 meciuri, în 5 dintre acestea a reuşit să nu primească gol.

Noul portar al echipei noastre a beneficiat şi de două selecţii la echipa naţională a României U-19.

Aleksander Mitrovic este fiul fostului atacant al celor de la FC Naţional, Slavisa Mitrovic”, se arată pe site-ul oficial al grupării din Şelimbăr.

Afla mai multe despre: csc şelimbăr 

viewscnt
Articole similare