Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Fotbalistul lui FC Botoşani, dorit de trei dintre ”granzii” Ligii 1! Unde se transferă: ”Nici Croitoru nu putea să îl convingă să îl urmeze la FC U Craiova”

Fotbalistul lui FC Botoşani, dorit de trei dintre ”granzii” Ligii 1! Unde se transferă: ”Nici Croitoru nu putea să îl convingă să îl urmeze la FC U Craiova”

FC Botoșani

Comentarii

Jaja Silva (23 de ani) este unul dintre fotbaliştii de la FC Botoşani care au impresionat pe parcursul sezonului trecut. Împrumutat în Moldova, acesta nu va mai continua la echipa lui Valeriu Iftime şi este dorit de trei echipe din Liga 1.

Ultima stagiune a fost o dezamăgire pentru FC Botoşani, care a ratat play-off-ul în ultima etapă a sezonului regular, deşi avea cândva un avans consistent faţă de urmăritoare.

Plecările lui Hervin Ongenda, Malcom Edjouma şi Bogdan Racoviţan în iarnă au cântărit prea mult în final pentru Marius Croitoru şi echipa sa.

Unul dintre fotbaliştii care a impresionat totuşi, în ciuda eşecului echipei, a fost Jaja Silva, extrema braziliană împrumutată de la Boavista, din ţara sa natală.

Botoşani are o clauză de cumpărare a lui Jaja, dar Valeriu Iftime nu plănuieşte să o activeze, întrucât nu s-a putut înţelege asupra unui salariu cu brazilianul.

CFR Cluj, Universitatea Craiova şi FC U Craiova au intrat pe fir pentru acesta, dar Jaja are şanse mici de a continua în Liga 1, având în vedere că plănuieşte să ceară 20.000 de euro pe lună.

Valeriu Iftime a anunţat că brazilianul va ajunge, cel mai probabil, în Coreea de Sud, conform informaţiilor sale.

Fotbalistul lui FC Botoşani, dorit de trei dintre ”granzii” Ligii 1

Din punctul meu de vedere lucrurile sunt închise definitiv cu Jaja. El nu a mai venit la noi şi nici nu mai are niciun rost să mai discutăm de el.

Eu voiam să activez clauza, dar nu am mai făcut acest lucru deoarece nu m-am înţeles cu el la salariu, iar eu sunt aproape sigur că nici alte echipe din Liga 1 nu îl vor semna.

El vrea să mai joace în România pentru un salariu lunar de 20 de mii de euro, dar vă spun sincer că nu face aceşti bani, iar eu am un plafon bine stabilit la mine în vestiar.

E părerea mea că el nu face aceşti bani şi nu mă interesează dacă se supără. Din ce informaţii am, el se va duce în Coreea de Sud.

Nici măcar Croitoru nu cred că îl va putea convinge să îl urmeze la FC U”, a declarat Valeriu Iftime, pentru Prosport.

Cinci goluri şi cinci pase decisive a însumat Jaja în 27 de apariţii în tricoul lui FC Botoşani.

Afla mai multe despre: jaja silva 

viewscnt
Articole similare