Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING | Vali Gheorghe, OUT de la FCSB! Pleacă din Liga 1 şi semnează într-un campionat de TOP din Europa

BREAKING | Vali Gheorghe, OUT de la FCSB! Pleacă din Liga 1 şi semnează într-un campionat de TOP din Europa

FCSB

Comentarii

Înaintea noului sezon, FCSB are o linie ofensivă ”balonată” şi face planuri pentru a renunţa la câţiva jucători de atac. După plecarea lui Claudiu Keşeru, a doua ”victimă” a competiţiei pentru locuri de la Bucureşti este Vali Gheorghe (25 de ani).

Sosit la FCSB în septembrie 2021, Vali Gheorghe nu a reuşit să ţină niciodată de un loc de titular în formula lui Toni Petrea, din pricina competiţiei aprige pentru locuri.

Tavi Popescu, Andrei Cordea, Florinel Coman, Andrei Burlacu, Ianis Stoica, Andrei Dumiter şi Alexandru Musi sunt jucătorii cu care a fost nevoit să se lupte Gheorghe pentru un loc în primul 11.

Totuşi, deşi nu a reuşit să îşi asigure titularizarea, fostul jucător al Astrei s-a remarcat, mai ales în prima parte a sezonului, ca ”arma secretă” a lui Toni Petrea.

Antrenorul FCSB-ului alegea să îl arunce pe teren pe Vali Gheorghe în cea de a doua parte a meciurilor, iar această tactică dădea de multe ori roade.

Jucătorul de 25 de ani i-a salvat pe roş-albaştri în mai multe rânduri şi părea că este pe drumul cel bun la Bucureşti, dar nu a mai reuşit să se remarce în a doua parte a stagiunii.

Aşadar, Gigi Becali a decis că a venit momentul să îşi încheie socotelile cu jucătorul cu trei apariţii pentru naţionala olimpică şi urmează să îl cedeze pe acesta.

”Arma secretă” a FCSB-ului, OUT de la club

Conform Prosport, fostul fotbalist al Astrei este aproape de un transfer în Turcia, la Umraniyespor, formaţie nou-promovată în Superlig.

Umraniyespor s-a clasat pe locul secund din al doilea eşalon în ultima stagiune şi a obţinut accederea în prima divizie cu 70 de puncte.

Cu obiectivul de a se menţine în Super Lig, formaţia nou-promovată este decisă să îşi betoneze lotul pentru primul eşalon şi l-a identificat pe Vali Gheorghe drept o opţiune ideală.

Românul ar urma să se alăture formaţiei din Turcia sub formă de împrumut, cu o clauză opţională de cumpărare în contract.

Pentru fotbalistul FCSB-ului, plecarea în Turcia ar reprezenta prima experienţă în afara României din întreaga carieră.

Crescut de Astra Giurgiu, Gheorghe le-a reprezentat, pe lângă FCSB, doar pe fosta campioană a României şi pe CS Afumaţi, formaţie la care a fost împrumutat în urmă cu şapte ani.

În prezent, Vali Gheorghe este cotat la un milion de euro de transfermarkt.

Afla mai multe despre: vali gheorghe 

viewscnt
Articole similare