Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Becali i-a îndeplinit dorinţa lui Edi Iordănescu, după negocieri: "Am vorbit, l-am forţaţ" | EXCLUSIV

Becali i-a îndeplinit dorinţa lui Edi Iordănescu, după negocieri: "Am vorbit, l-am forţaţ" | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

Vali Gheorghe (25 de ani), "arma secretă" de la FCSB, a fost dorinţa express a lui Edi Iordănescu (43 de ani), fostul antrenor al roş-albaştrilor şi actual selecţioner al naţionalei României. În direct la Telekom Sport, Iordănescu a spus că imediat cum a ajuns la FCSB a discutat cu Gigi Becali şi Mihai Stoica pentru transferul său.

Fotbalistul pe care Edi Iordănescu l-a cerut imediat cum a ajuns la FCSB: "Am vorbit cu MM şi cu patronul" | EXCLUSIV

FCSB l-a transferat pe Vali Gheorghe de la Astra cu 250.000 de euro, în septembrie. De la venire, evoluţiile în tricoul roş-albastru au fost foarte bune, randamentul foarte bun fiind vizibil şi în cifre. Invitat la Telekom Sport, Edi Iordănescu a dezvăluit că a insista pe lângă Gigi Becali şi Mihai Stoica pentru transferul lui Gheorghe de la Astra.

Actualul selecţioner l-a lăudat pe Vali Gheorghe pentru prestaţiile sale şi a adus aminte că l-a "forţat" în primul an când era antrenorul Astrei. Când a sosit la FCSB, imediat Edi Iordănescu l-a cerut conducerii pe jucător.

"Despre Vali Gheorghe nu are rost sa mai vorbim. L-am avut la Astra, l-am gasit acolo, l-am debutat, l-am fortat chiar in primul an. Eu, cand m-am dus, l-am pus pe lista de prioritati.  Am vorbit cu MM, am vorbit cu patronul", a spus Edi Iordănescu, fostul antrenor al FCSB şi actual selecţioner al României, la Telekom Sport.

Toni Petrea: "Vali Gheorghe e arma noastră secretă"

La FCSB, Vali Gheorghe a strâns 17 meciuri, şase goluri şi trei pase decisive, deşi în mai multe partide a fost rezervă şi a intrat foarte bine de pe bancă. După meciul cu Chindia, în care fotbalistul a marcat două goluri şi a intors soarta meciului (3-2, pe Arena Naţională), Toni Petrea l-a numit pe Vali Gheorghe arma secretă de la FCSB. "Vali este arma noastră secretă, cel puţin aşa a fost până acum. A intrat bine, a făcut un efort considerabil, s-a şi apărat bine, iar în atac a reuşit două goluri. Mă bucur pentru el", a spus Toni Petrea.

  • 1 - un milion de euro este cota de piaţă a lui Vali Gheorghe în prezent, potrivit specialiştilor de la transfermarkt.com

Afla mai multe despre: edi iordanescufcsbvali gheorghe 

viewscnt
Articole similare