Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Petrea, după revenirea spectaculoasă a FCSB: "Prima repriză slabă! Am fost temători". Fotbalistul pe care l-a lăudat: "Arma secretă"

Petrea, după revenirea spectaculoasă a FCSB: "Prima repriză slabă! Am fost temători". Fotbalistul pe care l-a lăudat: "Arma secretă"

FCSB

Comentarii

Toni Petrea (45 de ani), antrenorul FCSB, a reacţionat la finalul meciului câştigat de elevii săi cu 3-2 în faţa Chindiei, pe Arena Naţională.

Petrea, după revenirea spectaculoasă a FCSB: "Prima repriză slabă! Am fost temători". Fotbalistul pe care l-a lăudat: "Arma secretă"

FCSB a revenit spectaculos cu Chindia, pe Arena Naţională, după ce Popa şi Butean au lovit în primele 20 de minute ale meciului. Olaru şi Vali Gheorghe, cu o dublă, au înscris şi au reuşit remondata pentru roş-albaştri. La finalul partidei, Toni Petrea a tras concluziile.

"O revenire spectaculoasă, după o primă repriză slabă făcută de noi. Primul gol e un şut imparabil, golul doi e o neatenţie din partea noastră. Ne-a pus mari probleme, ne-am pierdut capul. Am fost temători. La pauză am schimbat, s-a văzut, am creat mult mai multă presiune. Am reuşit să-i blocăm, am avut inspiraţia să şi marcăm 3 goluri şi să revenim. Un meci dramatic.

Da, vedem. E arma noastră secretă. Mă bucur că a intrat, a făcut efort, a marcat două goluri foarte frumoase. Darius, toată lumea ştie ce travaliu are, ce disponibilitate la efort. Ajunge şi la finalizare. Schimbările au schimbat jocul în bine.

Edjouma a fost ok, mai are nevoie de timp. Uşor, uşor, se va integra, sper să fie sănătos, să joace în continuare.

E o problemă care mă preocupă foarte tare. Am şi vorbit cu jucătorii să nu primim gol. Ne-am pierdut reperele după primul gol, o lovitură liberă. Trebuie să fim mult mai atenţi, să arătăm mult mai bine pe faza defensivă, pentru a nu mai da ocazia adversarului să ne pună în astfel de situaţii", a spus Toni Petrea, la Telekom Sport.

FCSB - Chindia 3-2, în Liga 1

FCSB a învins, duminică, pe Arena Naţională, cu scorul de 3-2 (0-2), pe Chindia Târgovişte, în etapa a XXVI-a a Ligii 1 Casa Pariurilor. Oaspeţii au condus la pauză cu 2-0. Ei au marcat un gol în minutul 90+3, care a fost anulat pe motiv de ofsaid. Şi gazdele au avut un gol anulat, la scorul de 3-2, pentru un presupus henţ.

Au marcat: Olaru '47, V. Gheorghe '67, '77 / D. Popa '15, Butean '21.

0-1, min. 15: Daniel Popa a marcat cu un şut puternic dintr-o lovitură liberă de la 22 de metri;

0-2, min. 21: Butean a trimis balonul printre picioarele portarului Andrei Vlad, din colţul drept al careului de şase metri, după o pasă a lui Popadiuc;

1-2, min. 47: Tănase l-a găsit nemarcat pe Olaru în interiorul careului, iar acesta a marcat cu un şut plasat la colţul lung;

2-2, min. 67: Şerban a trimis o pasă în diagonală către Valentin Gheorghe, acesta din urmă a pătruns pe partea dreaptă şi a marcat cu un şut la colţul lung de pe linia laterală a careului mic;

3-2, min. 77: Keşeru a prelungit bine un balon la acelaşi Valentin Ghorghe, care din nou nemarcat pe partea dreaptă a pătruns şi a marcat cu un şut la colţul lung de la 10-12 metri.

FCSB: Vlad - Ov. Popescu (I. Stoica '41), Vinicius, I. Cristea, Radunovici (S. Şerban '46) - Olaru, Edjouma (Oaidă '85), F. Tănase - Cordea (V. Gheorghe '46), Dumiter (Keşeru '49), Oct. Popescu. Antrenor Anton Petrea;

Chindia: Căbuz - Căpuşă, Piţian, P. Iacob, Ad. Ioniţă (A. Şerban '84) - Butean (Ciunciukov '75), Passaglia (Corbu '88), M. Dulca, Sila (Cantave '84) - Popadiuc, D. Popa. Antrenor Emil Săndoi.

Cartonaşe galbene: I. Cristea '14 / Popadiuc '73, Corbu '90.

Arbitri: Andrei Chivulete - Andrei Constantinescu, Tunyogi Ferencz - Sorin Costreie

Observatori: Andrei Ioniţă, Romulus Chihaia.

Clasament: CFR Cluj - 64 de puncte, FCSB - 58, FC Voluntari - 43, FC Botoşani - 41, CS Universitatea Craiova - 39 de puncte, Farul - 39, FC Argeş - 38, Rapid - 36, Sepsi - 33, UTA - 33, Chindia - 28, CS Mioveni - 27, FC U Craiova - 26, Gaz Metan - 22, Dinamo - 13, Academica Clinceni - 11.

Afla mai multe despre: toni petreafcsbreactieliga 1 

viewscnt
Articole similare