Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dinamo pregăteşte două transferuri importante pentru Liga 2: un fost campion al României şi un jucător cu peste 100 de meciuri în tricoul alb-roşu

Dinamo pregăteşte două transferuri importante pentru Liga 2: un fost campion al României şi un jucător cu peste 100 de meciuri în tricoul alb-roşu

Dinamo București

Comentarii

Puţinii oameni rămaşi în Ştefan cel Mare fac eforturi pentru ca Dinamo să fie competitivă în viitorul sezon din Liga 2 şi au pus ochii pe două ”ţinte” importante: un fost campion al României şi un jucător cu peste 100 de meciuri în tricoul alb-roşu sunt aşteptaţi la Bucureşti.

Pentru prima dată în istoria de 74 de ani a lui Dinamo, echipa din Ştefan cel Mare nu va evolua în Liga 1 în sezonul viitor, după ce a pierdut barajul de promovare / menţinere cu U Cluj.

”Câinii” au retrogradat în Liga 2 şi fac eforturi pentru a reveni în primul eşalon din prima încercare, dar haosul de la club îngreunează situaţia.

Fără un antrenor pe bancă şi cu un lot mai mult decât subţire, oamenii rămaşi în Ştefan cel Mare încă explorează opţiuni pentru a îmbunătăţi pe cât posibil echipa.

În ciuda norului de incertitudine care o înconjoară pe Dinamo, diverşi jucători încă sunt dispuşi să vină la echipă, mai ales dintre cei care au mai îmbrăcat tricoul alb-roşu.

În urma unui interviu cu Orange Sport în care a recunoscut că ar reveni în Ştefan cel Mare, Bogdan Gavrilă a semnat cu Dinamo, iar transferurile nu se vor opri aici.

Dinamo pregăteşte două transferuri importante pentru Liga 2

Conform Prosport, şefii ”câinilor” ar mai fi pus ochii pe două ţinte: un fost jucător al lui Dinamo, cu peste 100 de meciuri pentru club, şi un fost campion al României.

Este vorba despre Vali Lazăr (32 de ani) şi Neluţ Roşu (28 de ani), fotbalişti pe care conducerea din Ştefan cel Mare i-ar putea aduce, în teorie, pe gratis.

Lazăr a petrecut ultimul sezon la CSM Reşiţa, în Liga 3, sub comanda lui Dan Alexa, formaţie alături de care a ratat dramatic promovarea în Liga 2.

Roşu, fost campion al României în 2017, alături de Viitorul, a petrecut prima parte a ultimei stagiuni la Voluntari, înainte de a fi împrumut la Concordia Chiajna, întrucât nu prindea meciuri în Liga 1.

Deşi cele două nume nu sunt cele mai importante din fotbalul românesc, venirile lor ar putea fi de bun augur pentru Dinamo, iar cei doi jucători sunt, cu siguranţă, de cel puţin aceeaşi valoarea ca alţi fotbalişti perindaţi pe la Dinamo în ultimul an.

122 de partide, 21 de goluri şi 23 de pase decisive aa însumat Lazăr în cele două perioade petrecute în Ştefan cel Mare.

Afla mai multe despre: dinamo 

viewscnt
Articole similare