Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Înlocuitorul lui Vali Gheorghe, sub comanda lui Petrea! FCSB, anunţ de ULTIMA ORĂ după refuzul lui Rotariu

Înlocuitorul lui Vali Gheorghe, sub comanda lui Petrea! FCSB, anunţ de ULTIMA ORĂ după refuzul lui Rotariu

FCSB

Comentarii

FCSB a găsit în propria curte înlocuitor pentru Vali Gheorghe (25 de ani), plecat în Turcia la Umranyespor. Mihai Stoica a anunţat că jucătorul se află deja sub comanda lui Toni Petrea şi că se prezintă foarte bine la antrenamentele roş-albaştrilor.

După ce l-a cedat pe Vali Gheorghe în Turcia, la Umranyespor, FCSB l-a contactat pe Dorin Rotariu pentru un transfer, însă n-a primit niciun răspuns din partea fotbalistului crescut de Poli Timişoara şi Dinamo. Astfel, Mihai Stoica a anunţat că FCSB a găsit în propria curte înlocuitor pentru Vali Gheorghe.

Înlocuitorul lui Vali Gheorghe, sub comanda lui Petrea! FCSB, anunţ de ULTIMA ORĂ după refuzul lui Rotariu

Încercarea eşuată de a-l transfera pe Dorin Rotariu i-a făcut pe cei de la FCSB să nu mai caute în altă parte, doar în propria curte, înlocuitor pentru Vali Gheorghe şi dublură pentru Andrei Cordea. Mihai Stoica, managerul general al FCSB şi expert Orange Sport, a dezvăluit că înlocuitorul lui Vali Gheorghe se află deja sub comanda lui Toni Petrea.

Este vorba despre Alexandru Musi, fotbalist crescut de formaţia roş-albastră, care se prezintă excelent la antrenamente. Mihai Stoica a vorbit, la Orange Sport, în termeni laudativi despre Musi, un fotbalist căruia îi prevede un viitor strălucit în carieră.

"Cred că avem o altă variantă în curte, pe Musi. El joacă în stânga, dar poate şi în dreapta. (...) Musi arată foarte bine la antrenamente. E senior, chiar dacă e foarte tânăr. Juniorii trag din greu să facă excerciţiile, dar el e între primii fără niciun fel de probleme", a spus Mihai Stoica la Orange Sport.

Alexandru Musi a jucat 10 meciuri la echipa mare a FCSB în toate competiţiile sezonului trecut, trecându-şi în cont un gol şi o pasă decisivă, ambele în Cupa României.

  • 150.000 de euro este cota de piaţă a lui Alexandru Musi în prezent, potrivit specialiştilor de la transfermarkt.com

Afla mai multe despre: fcsbalexandru musiinlocuitorvali gheorghemihai stoica 

viewscnt
Articole similare