Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Noua perlă de la FCSB, ridicată în slăvi de MM Stoica: ”Vă dau în scris că se face jucător” | EXCLUSIV

Noua perlă de la FCSB, ridicată în slăvi de MM Stoica: ”Vă dau în scris că se face jucător” | EXCLUSIVgalerie foto

FCSB

Comentarii

Invitat în studioul Telekom Sport, MM Stoica a vorbit despre un junior de la FCSB care l-a convins că ”se face jucător”.

Datorită investiţiilor importante făcute de Gigi Becali în academie şi în baza de antrenamente, FCSB are acum în ograda sa câţiva dintre cei mai promiţători fotbalişti români din toată Europa.

Ianis Stoica, Ovidiu Perianu sau Alexandru Musi sunt doar câţiva dintre tinerii produşi de academia care au început să joace la prima echipă.

Iar acum echipa ar avea o nouă perlă, un fotbalist de doar 16 ani, pe care MM Stoica l-a ridicat în slăvi.

Matei Tănasă este un fotbalist de doar 16 ani, născut pe 8 octombrie de 2005, iar managerul general de la FCSB i-a anunţat deja un viitor promiţător.

MM Stoica a vorbit despre calităţile sale şi a afirmat că tânărul fotbalist, care joace deja cu maturitate ”ieşită din comun”, va reuşi să se impună.

Noua perlă de la FCSB, ridicată în slăvi de MM Stoica

Matei Tănasă are 16 ani, e un tânăr în care văd o mare perspectivă. Joacă inter sau atacant lateral. Spre Octavian Popescu la calităţi, dar cu o maturitate ieşită din comun.

În scris dau că se face jucător. Dacă la Niţă (n.r. Adrian) m-am păcălit, doar faptul că nu a fost serios i-a dăunat. Aici e 100%.

Trebuie să baţi în uşă, nu crezi că sunt în cameră cei doi fraţi, atât de cuminţi”, a declarat MM Stoica, pentru Telekom Sport.

După 21 de etape din Liga 1, FCSB a reuşit să însumeze 47 de puncte şi se află la 10 lungimi în urma liderului CFR.

Golgheterul echipei este un alt tânăr produs de academie, Ianis Stoica, jucător ce a reuşit să marcheze de şapte ori şi să ofere trei pase decisive.

Aşa cum a făcut în anii trecuţi, dacă va ajunge să nu mai aibă şanse la titlu, FCSB va introduce juniorii la ultimele meciuri, iar Matei Tănasă ar putea avea şansa să debuteze pentru echipa pregătită de Toni Petrea.

Afla mai multe despre: matei tănasă 

viewscnt
Articole similare