Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Metoda prin care Dinamo ar fi putut ajunge ”în prima ligă şi fără datorii”: ”Am spus-o de acum trei ani” | EXCLUSIV

Metoda prin care Dinamo ar fi putut ajunge ”în prima ligă şi fără datorii”: ”Am spus-o de acum trei ani” | EXCLUSIV
Comentarii

Dinamo trece printr-una dintre cele mai grele perioade din istoria sa, clubul fiind în faliment.

Dinamo are probleme financiare grave încă dinaintea venirii lui Pablo Cortacero, dar preluarea clubului de către spaniol trebuia să readucă formaţia din Ştefan cel Mare în fruntea fotbalului românesc.

Dar venirea lui Cortacero doar a înrăutăţit situaţia, nu a îmbunătăţit-o, iar clubul este tot mai aproape de dezastru pe zi ce trece.

Fanii au strâns bani, vechi finanţatori au băgat fonduri în club, iar chiar şi fostele glorii au făcut tot posibilul să ajute clubul, însă problemele nu au dispărut.

În ciuda faptului că salariile sunt plătite la zi, şi nu sunt salarii mici, echipa tot este favorită la retrogradare şi se face de râs cu mai fiecare ocazie.

Flavius Stoican i-a luat locul lui Mircea Rednic pe banca tehnică a clubului, iar toate speranţele suflării dinamoviste stau acum pe umerii antrenorului aflat la al treilea mandat în Ştefan cel Mare.

Helmuth Duckadam nu est convins dacă Stoican va putea salva echipa, dar ştie ce ar fi putut să o readucă pe Dinamo acolo unde îi este locul.

Metoda prin care Dinamo ar fi putut ajunge ” în prima ligă şi fără datorii”

”Eroul de la Sevilla” a sugerat că echipa din Ştefan cel Mare ar fi trebuit să urmeze metoda Rapidului, să se desfiinţeze şi apoi să revină uşor, uşor în prima ligă, fără să îşi mai creeze datorii.

Stoican a adus un plus la Craiova. Dar va fi greu. Va fi greu pentru că diferenţa de puncte este foarte mare. Nu ştiu ce să zic (n.r. dacă o poate salva Stoican pe Dinamo).

Poate că se mai măreşte Liga 1 la 18, la 20, la 22 de echipe. Eu am spus-o întotdeauna, cum a declarat şi domnul Mureşan, ei joacă de fiecare dată cu sabia deasupra capului.

Nu poţi să mergi la infinit aşa, cu bani de la suporteri, mai gaseşti câte un sponsor, nu poţi. Am spus-o acum trei ani de zile, ei trebuiau să intre în faliment, să fi urmat exemplul Rapidului.

Probabil peste un an, doi aveau şi stadion şi echipă în prima ligă fără datorii”, a declarat Helmuth Duckadam, pentru Telekom Sport.

                                                                                                                                                                                                                                                Material de: Răzvan Ionaşcu

Afla mai multe despre: helmuth duckadam 

viewscnt
Articole similare