Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Răspunsul senzaţional oferit de noul atacant de la Voluntari când a fost întrebat ce fotbalişti români cunoaşte: ”Mutu şi celălalt, cum îl cheamă, Hagi” :)

Răspunsul senzaţional oferit de noul atacant de la Voluntari când a fost întrebat ce fotbalişti români cunoaşte: ”Mutu şi celălalt, cum îl cheamă, Hagi” :)

FC Voluntari

Comentarii

Muhamed Tehe Olawale este atacantul transferat de FC Voluntari de la Parma în această iarnă.

Aflată într-o luptă aprigă pentru play-off, FC Voluntari depune eforturi să se ”blindeze” pe toate poziţiile şi a făcut deja două mutări importante în această iarnă.

Denis Ciobotariu a venit de la CFR Cluj, sub formă de împrumut, şi un atacant deţinut de Parma, dar fără vreun meci pentru ”cruciaţi” a fost şi el adus temporar de ifloveni, iar Arlauskis ar fi şi el pe lista echipei.

Muhamed Tehe Olawale a semnat cu echipa lui Liviu Ciobotariu, sub formă de împrumut, până la finalul actualei stagiuni.

În cârstă de 22 de ani, atacantul ivorian a mai evoluat în ligile inferioare din Italia şi în prima ligă finlandeză, tot sub formă de împrumut.

Aşa cum ar fi de aşteptat, tânărul jucător nu a mai avut tangenţe cu fotbalul românesc, astfel că nu cunoaşte jucători sau echipe din ţara noastră.

De clubul cu care avea să semneze a recunoscut că a fost nevoit să caute pe internet, iar nici despre marii fotbalişti români nu este foarte informat ivorianul.

Răspunsul senzaţional oferit de noul atacant de la Voluntari când a fost întrebat ce fotbalişti români cunoaşte

Întrebat despre Adi Mutu şi ”tricolorii” care au făcut performanţe în fotbalul mondial, Olawale şi-a amintit cu greu numele lui Gică Hagi.

De Voluntari am căutat pe Google, am văzut că e o echipă în apropierea capitalei Bucureşti, dar am văzut echipa. Când am ajuns am văzut puţin din atmosfera de aici şi mi-a plăcut mult.

Da, Mutu şi celălalt, cum îl cheamă, Hagi, da am auzit şi de Hagi. Sunt câţiva jucători de care am auzit. Man de la Parma la fel, da.

Am ca obiectiv să înscriu goluri, să marchez pentru echipă. ”chipa vine înaintea interesului personal”, a declarat Olawale, înaintea plecării în cantonamentul din Antalya.

La doar 22 de ani, noul atacant are tot timpul din lume să înveţe mai multe despre fotbalul românesc.

Afla mai multe despre: muhamed tehe olawale 

viewscnt
Articole similare