Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Fotbalistul a cărui carieră la FCSB s-a încheiat, chiar dacă nu părăseşte încă echipa: ”Cu siguranţă va pleca” | EXCLUSIV

Fotbalistul a cărui carieră la FCSB s-a încheiat, chiar dacă nu părăseşte încă echipa: ”Cu siguranţă va pleca” | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

Claudiu Keşeru are zilele numărate la FCSB, dar nu va pleca decât în vară de la club.

Claudiu Keşeru şi Constantin Budescu au revenit la FCSB cu speranţa de a emula forma bună de când evoluau anterior la echipa lui Becali.

Însă niciuna dintre întoarceri nu a decurs bine, iar cei doi au fost trecuţi pe lista neagră a lui Becali. Dacă Budescu şi-a reziliat deja contractul, Keşeru nu poate face acelaşi lucru dacă îşi doreşte să mai joace în acest sezon.

Jucătorii nu au voie să evolueze pentru mai mult de două echipe în aceeaşi stagiune, iar, pentru că a jucat şi la Ludogorets, şi la FCSB, Keşeru nu poate juca pentru o nouă echipă.

Helmuth Duckadam a vorbit despre situaţia celor doi şi a punctat că atacantul va rămâne la FCSB doar până în vară, când îşi va putea găsi o nouă echipă.

Fotbalistul a cărui carieră la FCSB s-a încheiat, chiar dacă nu părăseşte încă echipa

”(n.r. Budescu a plecat, vă aşteptaţi?) Da, mă aşteptam să plece, pentru că patronul a declarat în nenumărate rânduri că vrea să renunţe la jucătorii cu salarii mari.

Şi probabil că dacă putea, renunţa şi la Keşeru. Keşeru nu mai putea să joace la altă echipă şi rămânea oricum la FCSB, să-şi încaseze salariul. Deci, Keşeru rămâne.

(n.r. din vară va rămâne în continuare?) Nu. Cu siguranţă va pleca. Eu cred că pleca şi în această iarnă, dar faptul că a jucat deja la două echipe, nu mai putea să joace la a treia.

Era practic imposibil să plece, doar să stea pe tuţă. Pe tuşă putea să stea şi pe salariul  la FCSB. De aia n-a plecat. Dar din vară va pleca.

(n.r. Gigi Becali spunea că nu va mai face nicio investiţie la echipă, nu va mai aduce niciun jucător până la finalul campionatului) Da, locul doi e asigurat.

Nu cred că cineva mai poate inteveni acolo. Locul întâi e câştigat de CFR. Da, este alegerea dânsului. Suporterii o văd altfel. dar fiecare face cu banii lui ce crede de cuviinţă.

Cu siguranţă vor fi dezamăgiţi suporterii, pentru că în Cupa României nu mai joacă FCSB. Campionatul e ca şi pierdut.

Perspectivele nu arată prea bine, asta e situaţia”, a declarat Helmuth Duckadam, pentru Telekom Sport.

                                                                                                                                                                                                                                        Material de: Răzvan Ionaşcu

Afla mai multe despre: claudiu keşeru 

viewscnt
Articole similare