Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Fotbalistul de la CFR Cluj care l-a impresionat pe MM Stoica: ”Îmi place, e interesant” | EXCLUSIV

Fotbalistul de la CFR Cluj care l-a impresionat pe MM Stoica: ”Îmi place, e interesant” | EXCLUSIV

CFR Cluj

Comentarii

Invitat în studioul Telekom Sport, MM Stoica a dezvăluit că a fost impresionat de un fotbalist deţinut de CFR Cluj.

Denis Ciobotariu a fost achiziţionat de CFR în 2020, de la Dinamo, în schimbul sumei de doar 150.000 de euro.

De atunci, fundaşul central a reuşit să însumeze 24 de apariţii pentru club, trecându-şi în palmares un titlu şi o Supercupă a României alături de formaţia ardeleană.

Însă, având în vedere ce competiţie este pe postul de fundaş central la CFR, Ciobotariu nu a mai prea reuşit să prindă primul 11 în actuala stagiune şi a fost împrumutat în iarnă la Voluntari, unde are să fie antrenat de tatăl său.

Vorbind despre transferul reuşit de ilfoveni, MM Stoica a recunoscut că l-a mai urmărit în trecut pe Denis Ciobotariu şi că a fost impresionat.

Fotbalistul de la CFR Cluj care l-a impresionat pe MM Stoica

Îmi place Denis Ciobotariu, l-am văzut fundaş central, dreapta. Am senzaţia că e din linie de fundaş în trei. E interesant, sunt curios să-l văd într-o linie din trei”, a declarat MM Stoica, pentru Telekom Sport.

Şi Liviu Ciobotariu a vorbit despre transferul fiului său şi a clarificat că acesta nu va avea parte de favoritism la Voluntari, ba chiar opusul.

L-am transferat pe Denis Ciobotariu de la CFR Cluj, nu pe băiatul lui Liviu Ciobotariu de la Voluntari. În momentul în care intru pe poarta stadionului, toţi jucătorii sunt egali, toţi sunt copiii mei şi îi tratez la fel pe toţi.

Este clar că pentru Denis va fi o presiune în plus, pe care trebuie să şi-o asume. În primul rând, pentru că a venit la această echipa şi trebuie să demonstreze că poate să prindă lotul sau poate chiar să joace în primul 11.

Dar totul va depinde numai de el. Sunt puţin mai liniştit, sincer, pentru că de fiecare dată când jucam împotria lui Denis... Soţia mea avea emoţii mari, că ea îşi dorea mai mult să câştige Denis decât să câştig.

Eu, pentru că este copilul meu şi din punctul ăsta de vedere sunt liniştit. Acum soţia nu mai are emoţii la jocurile noastre”, spunea Liviu Ciobotariu, după transferul fiului său.

Afla mai multe despre: denis ciobotariu 

viewscnt
Articole similare