Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dezvăluire de ultimă oră: ”Avem selecţioner, dar nu a fost anunţat”. Cine este alesul FRF | EXCLUSIV

Dezvăluire de ultimă oră: ”Avem selecţioner, dar nu a fost anunţat”. Cine este alesul FRF | EXCLUSIV
Comentarii

La mai bine de o lună după despărţirea oficială de Mirel Rădoi, echipa naţională încă nu are un nou selecţioner.

Mirel Rădoi şi-a încheiat contractul cu FRF pe 30 noiembrie, iar Stoichiţă şi Burleanu anunţau că echipa naţională va avea un nou selecţioner până la tragerea pentru Nations League, ce a avut loc pe 16 decembrie.

Trei săptămâni mai târziu, după o multitudine de amânări şi ”negocieri” eşuate, selecţionata României încă nu are un antrenor pe bancă, dar Helmuth Duckadam este convins că FRF îşi are deja alesul.

”Eroul de la Sevilla” a anunţat că Adi Mutu va fi noul selecţioner şi că celelalte discuţii au fost doar ”tatonări”.

Conform lui Duckadam, Burleanu şi Stoichiţă l-ar fi dorit de la început pe ”Briliant”, dar au pretins că încearcă să negocieze şi cu marii antrenori ai ţării, ca apoi să spună că aceştia au refuzat ofertele.

Anunţ de ultimă oră al lui helmuth Duckadam

”(n.r. încă nu avem un selecţioner, aşteptăm şi tot aşteptăm, care ar fi omul care ar putea prelua naţională?) Nu ştiu dacă au fost refuzuri. Cred că au fost tatonări.

Eu cred că selecţioner avem, dar n-a fost anunţat. Avem de anul trecut selecţioner. Adi Mutu va fi selecţioner. A fost dorit. Dar restul ce s-a făcut a fost de ochii lumii.

Să mergi să-i propui lui Răzvan Lucescu, după ce ştii că are o clauză de reziliere de şapte milioane, să-i propui lui Hagi, care ar trebui să renunţe la Farul. Dan Petrescu era o variantă 50/50.

Cu siguranţă se simte mult mai confortabil la CFR cu un proiect pe termen lung decât la naţională. (n.r. de ce au negociat cu antrenori pe care nu îi puteau aduce?) De ochii lumii.

Au mai făcut şi ei o plimbare la Salonic, la Nisa. De ce nu? Majoritatea erau cauze pierdute din start. Au făcut-o de ochii lumii, să nu zică lumea că n-au luat legătura cu Răzvan Lucescu, cu Boloni.

Şi cu Piţurcă au spus că au vorbit în principiu. Probabil că va fi Adi Mutu, îi dorim baftă. (n.r. sunt voci care susţin că e pălăria prea mare pentru Adi de a prelua naţionala) Cu siguranţă.

De obicei la naţională, de care... trec printr-o perioadă cum trecem noi de foarte mulţi ani de zile, fără o calificare la Campionatul Mondial sau European, cred că era indicat un antrenor mai cu experienţă, un antrenor de genul lui Piţurcă, Boloni. dar asta e alegerea celor de la federaţie.

Ei sunt stat în stat, ei hotărăsc, ei fac, foarte bine”, a declarat Helmuth Duckadam, pentru Telekom Sport.

                                                                                                                                                                                                                                        Material de: Răzvan Ionaşcu

Afla mai multe despre: adi mutu 

viewscnt
Articole similare