Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FCSB a anunţat despărţirea de Constantin Budescu | OFICIAL

FCSB a anunţat despărţirea de Constantin Budescu | OFICIAL

FCSB

Comentarii

FCSB a anunţat, joi, despărţirea de Constantin Budescu (33 de ani), care şi-a reziliat contractul cu formaţia roş-albastră.

Constantin Budescu s-a despărţit de FCSB! OFICIAL

Gigi Becali nu l-a mai vrut pe Constantin Budescu la FCSB din cauza salariului său mare şi a formei slabe, astfel că i-a propus reziliere contractului. "Budi" şi-a reziliat contractul şi a plecat de la FCSB, iar roş-albaştri au anunţat oficial despărţirea joi, printr-un mesaj postat pe reţelele sociale.

"Mulţumim, Constantin Budescu! FCSB şi Constantin Budescu au ajuns la un acord pentru rezilierea contractului. Atacantul s-a prezentat joi la Baza Sportivă FCSB, unde s-a despărţit de colegi şi membrii staff-ului. Clubul nostru îi mulţumeşte pentru contribuţia din acest sezon şi îi urează mult succes în continuare!", se arată în comunicat oficial al FCSB.

Budescu a semnat cu FCSB în septembrie 2021, liber de contract, iar în tot acest timp a strâns 11 meciuri, un gol şi o pasă de gol.

  • 1,3 milioane de euro este cota de piaţă a lui Constantin Budescu în prezent, potrivit specialiştilor de la transfermarkt.com

Afla mai multe despre: constantin budescuoficialfcsbdespartire 

viewscnt
Articole similare