Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Preferatul lui Dan Petrescu a părăsit-o pe CFR Cluj: ”Am uitat să vă zic, m-a anunţat că nu mai vine”

Preferatul lui Dan Petrescu a părăsit-o pe CFR Cluj: ”Am uitat să vă zic, m-a anunţat că nu mai vine”

CFR Cluj

Comentarii

Miercuri, în cadrul unei conferinţe de presă, Dan Petrescu a anunţat că un jucător nu se va mai alătura echipei.

Odată cu revenirea la CFR Cluj, Dan Petrescu a încercat să reconstruiască formaţia care i-a adus succes în anii precedenţi.

Având în vedere că majoritatea jucătorilor se aflau încă la club, Petrescu a adus unii dintre membrii ”vechii gărzi”, pentru a îl ajuta atât în vestiar, cât şi în teren.

Emmanuel Culio s-a întors la echipa la care a avut parte de cel mai mult succes în careră, însă argentinianul nu a mai fost el însuşi.

Având în vedere că este mai aproape de 40 de ani decât de 35, era clar că mijlocaşul central nu avea să fie acelaşi jucător din urmă cu 10 ani.

Însă, după doar jumătate de sezon, Culio s-a întors în Argentina din pricina aceloraşi probleme care l-au făcut să o părăsească iniţial pe CFR, în legătură cu familia sa.

Preferatul lui Dan Petrescu a părăsit-o pe CFR Cluj

Petrescu a afirmat că l-ar primi cu braţele deschide înapoi pe mijlocaşul argentinian, în cazul în care acesta s-ar decide să devină antrenor.

Am uitat să vă zic, Culio m-a anunţat că nu mai revine, din cauza problemelor cu familia, el a venit singur şi a suferit foarte mult şi m-a mirat că s-a întors singur, că ştiam că plecase tot din cauza acestei probleme, nu poate să stea departe de familie.

Acum a zis că a fost prea mult pentru el şi că îi pare rău că nu se mai poate întoarce. Ne doreşte baftă şi speră să ne îndeplinim obiectivele, dar şi asta e sigur, a fost greşeala mea că nu am zis. Culio nu o să mai vină la echipă.

I-am zis dacă se gândeşte să fie antrenor, pentru că vrea să mai joace până în vară, cred că o să îşi găsească o echipă acolo, în Argentina, dar îi va fi foarte greu fără familie, trebuie să se gândească ce vrea să facă, dar eu l-aş primi cu braţele deschise”, a declarat Dan Petrescu.

Afla mai multe despre: cfr cluj 

viewscnt
Articole similare