Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Jucătorul ”uitat de FCSB la echipa a doua” l-a impresionat pe Duckadam: ”A arătat că merită mai multă încredere” | EXCLUSIV

Jucătorul ”uitat de FCSB la echipa a doua” l-a impresionat pe Duckadam: ”A arătat că merită mai multă încredere” | EXCLUSIV

Fotbal intern

Comentarii

Helmuth Duckadam a fost impresionat de un jucător ”uitat la echipa a doua” de FCSB.

De-a lungul timpului, România a produs mulţi portari de calitate, iar poziţia dintre buturi a fost de cele mai multe ori ocupată fără probleme la naţională.

Chiar şi acum, într-una dintre cele mai slab cotate selecţionate ale României din istorie, diverşi portari valoroşi se luptă pentru un loc.

Florin Niţă a preluat postul lui Ciprian Tătăruşanu, iar fotbalişti precum Ionuţ Radu sau Mihai Aioani au toate şansele să ajungă la acelaşi nivel ca predecesorii lor.

Iar România are portari de calitate chiar şi mai tineri. În vârstă de 21 de ani, Ştefan Târnovanu a impresionat la ultimul meci al FCSB-ului, împotriva lui Sepsi, făcând o multitudine de parade importante.

Jucătorul ”uitat de FCSB la echipa a doua” l-a impresionat pe Duckadam

”(vă place Târnovanu?) Târnovanu mi-a plăcut şi când a fost la Iaşi. Un portar care a promis, dar a fost uitat acolo, la echipa a doua.

Au apelat la el când nu mai aveau o altă soluţie şi băiatul a arătat că merită mai multă încredere.  (n.r. între el şi Andrei Vlad pe cine aţi alege?) Acum ne luăm după un meci? 

L-am adus şi pe Andrei Vlad după un meci jucat la Craiova , l-am făcut Messi. Târnovanu a jucat şi el un meci. Haideţi să-i lăsăm să joace, să le dăm şanse să joace în primul rând.

(n.r. dacă vor avea o evoluţie foarte bună, vor putea pleca afară?) Unde să plece?  Toată lumea vrea să plece. Dar nu vedem că şi cei care au plecat nu joacă?

Unde să plece? Toată lumea vreă să plece afară pe bani. Dar e nevoie să te şi dorească cineva. (n.r FCSB a luat un portar de 14 ani, Alex Maxim) Eu am înţeles că e din cadrul clubului. ,

Foarte bine. Sunt convins că în România mai există mulţi portari talentaţi, jucători talentaţi. Dar atât timp cât nu ai curajul să-i promovezi , degeaba sunt talentaţi”, a declarat Helmuth Duckadam, pentru Telekom Sport.

                                                                                                                                                                                                                                        Material de: Răzvan Ionaşcu

Afla mai multe despre: ştefan târnovanu 

viewscnt
Articole similare