Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Deian Sorescu, îndemnat până şi de coechipieri să plece de la Dinamo: ”Va lăsa un gol în echipă, dar sper să se ducă la mai bine”

Deian Sorescu, îndemnat până şi de coechipieri să plece de la Dinamo: ”Va lăsa un gol în echipă, dar sper să se ducă la mai bine”
Comentarii

Alex Răuţă i-a transmis lui Deian Sorescu faptul că îi doreşte să plece la o echipă la care îi va fi mai bine decât la Dinamo.

Încă de când Dinamo a intrat în gravele probleme în care se află, Deian Sorescu era văzut ca fotbalistul care are să salveze clubul, fie din teren, fie printr-un transfer important.

Însă, după ce a fost tratat aboslut abject atât de fostul său antrenor, Mircea Rednic, cât şi de fani, fotbalsitul nu a mai fost el însuşi.

Iar, în urma incindetului în care a fost dezbrăcat de suporteri, golgheterul lui Dinamo s-a tot gândit la plecare.

Deian Sorescu a declarat public ă vrea să plece de la club, iar Iuliu Mureşan a afirmat că fostul jucător de la Poli va fi lăsat să plece dacă se plăteşte suma de transfer dorită.

Flavius Stoican a afirmat că Deian Sorescu va rămâne, însă, dacă se va oferi suma de un milion de euro, este greu de crezut că Dinamo nu ar accepta oferta.

Până şi coechipierii îi doresc ”tricolorului” să plece. La vizita medicală, Alex Răuţă i-a transmis lui Deian Sorescu faptul că îi doreşte să plece ”la mai bine”.

Deian Sorescu, îndemnat până şi de coechipieri să plece de la Dinamo

A fost o vacanţă scurtă, nu prea am intrat bine în noul an, dar sperăm ca din acest an să remediem treburile şi să scoatem echipa din colaps.

Normal că sunt optimist, în fiecare an am fost optimist, ştiu ce lot avem, sperăm să mai vină şi jucători, să ne întărim.

Ştim că este un antrenor bun, antrenor de valoare şi sunt sigur că ne va ajuta şi să ne îndeplinim obiectivul.

Din presă am aflat şi noi (n.r. de schimbarea lui Rednic), eram fiecare la casele noastre, am aflat din presă.

La Deian nu a fost un gest frumos din partea suporterilor, nu i-a picat nici lui bine. Sper să se ducă la mai bine. Dacă va pleca, va lăsa un gol în echipă”, a declarat Alex Răuţă.

Afla mai multe despre: dinamo 

viewscnt
Articole similare