Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Schimbări majore anunţate de Stoican! Din 38 de jucători de la Dinamo, mai rămân 25. Ce se întâmplă cu Sorescu, Filip şi Matei

Schimbări majore anunţate de Stoican! Din 38 de jucători de la Dinamo, mai rămân 25. Ce se întâmplă cu Sorescu, Filip şi Matei
Comentarii

Flavius Stoican a anunţat că plănuieşte schimbări majore în lotul lui Dinamo.

Primul gând al lui Flavius Stoican după revenirea la Dinamo este să definitiveze lotul, care este mult prea numeros pentru echipa din Ştefan cel Mare.

Ideal, noul antrenor doreşte ca din 38 de jucători să plece 13, fie la echipa a doua sau să fie lăsaţi să plece liberi de contract.

În plus, după ce atât jucătorul, cât şi Iuliu Mureşan anunţau că va pleca, Stoican a afirmat că Sorescu va rămâne, la fel şi Filip şi Matei.

Schimbări majore anunţate de Stoican

Îmi place ca atunci când antrenez o echipă să fie doi jucători pe post, să fim 22 plus trei copii. Este important ca în primul rând să evaluăm ceea ce înseamnă lotul actual.

Sunt în numar de 38 şi atunci este important ca cei care nu s-au acomodat la Dinamo, că nu pot spune lucruri mai dure, că sunt jucători care au nevoie de timp la Dinamo sau la orice echipă.

În schimb, jucătorii care nu s-au acomodat  probabil nu au avut timp la dispoziţie, dar nici noi nu putem să aşteptăm la infinit, pentru că timpul nu este aliatul nostru.

Şi trebuie să facem lucrurile pe repede înainte. Am analizat în mare toţi jucătorii care au evoluat la echipă, am făcut o listă în care am vorbit cu domnul preşedinte, aseară, şi cu Radu şi rămâne de văzut în ce condiţii ne vom despărţi de unii dintre ei.

În funcţie de cei care vor rămâne, atunci suntem atenţi la posturile deficitatre, pentru că sunt posturi care nu sunt acoperite, Şi vom analiza, vom trage linie.

Avem un număr de jucători care sunt în atenţia noastră, dar nu ar fi corect din partea mea să dau nume, pentru că altfel cred că există posibilitatea să îi şi pierdem.

Şi poate şi supralicităm şi atunci în momentul în care noi vom decide îl vrem pe X, vă vom anunţa. (n.r. vor rămâne Filip, Matei şi Sorescu?) Da, vor rămâne toţi.

Am vorbit cu Filip şi l-am întrebat dacă îşi doreşte să continue la Dinamo. Răspunsul lui a fost simplu şi sec, <<da>>. Este normal ca eu să îmi pun bazele în acest băiat”, a declarat Flavius Stoican.

Afla mai multe despre: dinamo 

viewscnt
Articole similare