Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Impresiile fotbaliştilor de la FCSB după plecarea controversată a lui Constantin Budescu: ”Încă nu şi-a luat rămas bun”

Impresiile fotbaliştilor de la FCSB după plecarea controversată a lui Constantin Budescu: ”Încă nu şi-a luat rămas bun”

FCSB

Comentarii

Fotbaliştii FCSB-ului s-au reunit, miercuri, înaintea perioadei de pregătire de iarnă.

Jucătorii FCSB-ului s-au reunit miercuri, mergând să facă vizita medicală dimineaţa, la INMS.

Constantin Budescu nu a fost, desigur, prezent, după ce şi-a reziliat contractul cu echipa pregătită de Toni Petrea.

În trecut unul dintre preferaţii lui Gigi Becali, Budescu nu a mai arătat aceeaşi formă de la revenirea în România şi a fost criticat dur de patron în mai multe rânduri.

În final, mijlocaşul a părăsit clubul, chiar dacă plecarea sa nu a fost neapărat cea mai amiabilă sau lipsită de scandal.

În urma despărţirii dintre Budescu şi FCSB, Andrei Cordea a dezvăluit că mijlocaşul încă nu şi-a luat rămas bun.

În plus, Cordea a vorbit despre obiectivele echipei şi a afirmat că este de părere că lotul este destul de puternic încât să cucerească titlul, chiar şi fără Budescu.

Impresiile fotbaliştilor de la FCSB după plecarea controversată a lui Constantin Budescu

Îmi doresc să fiu sănătos şi să îmi ajut echipa să avem rezult notabile. (n.r. scurtă vacanţa?) 16 zile, destul de scurtă, dar e ok.

(n.r. cei de la CFR au zis că dacă vă bat în meciul direct sunt campioni) Noi ne dorim să câştigăm, dacă o să câştigăm, mai rămân şapte puncte, în play-off trei, dacă nu greşesc, deci o să se joace.

Din cauza tatălui meu nu am reuşit să mă deconenctez deloc, pentru că el este toată ziua cu fotbalul şi nu am reuşit, aşa că am mers înainte pe acest principiu.

(n.r. Budescu şi-a luat rămas bun?) Dacă nu este aici înseamnă că nu o să mai fie, dar încă nu. Eu cred că suntem jucători de calitate, suntem un lot foarte bun şi cred că ne putem bate la campionat.

Pe plan personal, cum am spus şi când am venit aici, sunt un jucător care îşi doreşte foarte mult să ajute echipa şi obiectivele echipei, m-ar ajuta mai mult decât obiectivele personale.

Bineînţeles că îmi doresc foarte mult să joc şi să marchez. Pe partea cu naţionala nu vreau să mă gândesc, că mai e mult până acolo şi vom vedea ce va fi”, a declarat Andrei Cordea.

Afla mai multe despre: andrei cordea 

viewscnt
Articole similare