Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Deian Sorescu, tot mai aproape de plecarea de la Dinamo! Anunţul făcut de Iuliu Mureşan | EXCLUSIV

Deian Sorescu, tot mai aproape de plecarea de la Dinamo! Anunţul făcut de Iuliu Mureşan | EXCLUSIV
Comentarii

Deian Sorescu este tot mai aproape de plecarea de la Dinamo, în urma rupturii dintre jucător şi club.

În urma haosului făcut şi lăsat de Pablo Cortacero la Dinamo, Deian Sorescu a devenit cel mai valoros jucător din lot şi speranţa de salvare a lui Dinamo.

Cotat la 1,9 milioane de euro de transfermarkt, doar plecarea sa pentru o sumă consistentă ar putea asigura o oarecare linişte financiară în Ştefan cel Mare un an.

Astfel, fostul jucător de la Poli a primit din ce în ce mai multe resposabilităţi, iar multă presiune a fost pusă pe umerii săi.

Dacă Sorescu a început senzaţional sezonul şi părea că ar putea salva-o singur pe Dinamo, forma sa din ultimele meciuri i-a revoltat pe fani.

După meciul cu Mioveni, suporterii l-au dezbrăcat, iar Sorescu a dezvăluit că acela a fost momentul când a realizat că îşi doreşte să plece de la club.

”Am venit la clubul Dinamo cu braţele deschise, am venit pentru tata. El mi-a spus nişte cuvinte acum, nu mă aşteptam de la el, lucruri bune.

A pus şi el în balanţă lucrurile: 'Bă, stai, e clubul la care-mi doream să joace, dar până să îţi baţi joc de copilul meu!' Totuşi, are şi el o limită.

Da, acolo a fost momentul critic, pentru mine s-a terminat absolut totul. Pentru mine a fost ceva îngrozitor.

Eu nu am dormit 36 de ore, până la antrenamentul de a doua zi, cred că am dormit o oră şi un pic”, declara Deian Sorescu, pentru sport.ro.

Deian Sorescu, tot mai aproape de plecarea de la Dinamo

Astfel, dacă înainte nici clubul, nici jucătorul nu erau siguri că ar dori despărţirea, acum ambele părţi vor să îşi vadă de drumul lor.

Pentru prima dată de când este la Dinamo, deşi a mai fost anunţat ca fiind de vânzare, Sorescu chiar este disponibil şi o sumă de aproximativ un milion de euro ar fi de ajuns pentru transferul său.

Iuliu Mureşan a anunţat că fotbalistul nu a primit încă o ofertă încă, dar că Dinamo este dornică să îl vândă, pentru a avea ”linişte financiară”, chiar dacă salariile sunt la zi.

”(n.r. pentru Sorescu s-a primit vreo ofertă?)  În scris, nu. Doar aşa, prin impresari, şi ceva discuţii sunt, dar nu concrete.

Dacă primim o sumă de bani, ne-ar ajuta foarte mult să avem o linişte financiară. Suntem cu salariile la zi la Dinamo.

Urmează ca pe 15 ianuarie să dăm salariile pe decembrie”, a declarat Iuliu Mureşan, pentru Telekom Sport.

Afla mai multe despre: deian sorescu 

viewscnt
Articole similare