Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

David Miculescu, motivat de oferta primită din Serie A: ”Înseamnă foarte mult”. Pe cine aduce Balint în locul său: ”Finalizăm discuţii”

David Miculescu, motivat de oferta primită din Serie A: ”Înseamnă foarte mult”. Pe cine aduce Balint în locul său: ”Finalizăm discuţii”

UTA

Comentarii

David Miculescu este dorit de mai multe echipe din Italia şi ar putea-o părăsi pe UTA curând.

David Miculescu este unul dintre cei mai promiţători tineri fotbalişti din Liga 1. Jucătorul UTA-ei a impresionat în acest sezon şi a primit mai multe oferte.

Primul club care să se intereseze de arădean a fost FCSB, însă cei de la UTA au refuzat categoric oferta lui Becali.

Şi U Craiova a intrat pe fir, însă niciun club românesc nu s-ar putea lupta cu atracţie unei formaţii dintr-un campionat de top.

Iar, spre neşansa FCSB-ului şi Craiovei, Miculescu a primit şi o propunere din Serie A. Deşi a spus că nu se gândeşte prea mult la aceasta acum, tânărul fotbalist ar alege Italia cu ochii închişi peste Liga 1.

David Miculescu, motivat de oferta primită din Serie A

Încă nu ştiu nimic concret, nici nu mă gândesc la aceste oferte, acum sunt cu gândul doar să termin acest cantonament sănătos.

(n.r. ce înseamnă pentru tine o ofertă din Serie A?) Înseamnă foarte mult, chiar mă motivează foarte mult, fiecare ofertă mă motivează, vom vedea ce va fi.

Eu sunt pregătit şi fizic şi mental doar să vedem ce o să fie”, a declarat David Miculescu.

Mulţumit de progresul fotbalistului său, Laszlo Balint a vorbit frumos despre Miculescu şi a dezvăluit că UTA finalizează deja discuţii cu doi jucători de atac.

Fotbaliştii ce au să vină la UTA ar putea fi atât înlocuitorii lui Miculescu, cât şi jucători aduşi pentru a îl scoate în evidenţă pe internaţionalul român de tineret.

Sperăm să fie o pregătire utilă pentru noi, tocmai de aia mergem în acest stagiu în Antalya. Căutăm să ne completăm lotul în această perioadă.

În aceste zile aşteptăm să finalizăm alte discuţii, doi jucători de compartiment ofensiv, încă un atacant, încă un mijlocaş ofensiv.

Mă bucur că David a avut evoluţii care să suscite acest interes în jurul lui. Au fost atat de multe discuţii pe marginea transferului ipotetic al lui David Miculescu încât şi el deja este cumva imun.

L-am simţit foarte motivat şi determinat să îşi facă treaba alături de noi. Glumind un pic, sper să ajungem cu bine în Antalya, că, dacă nu, o să fie probleme în Liga 1”, a declarat Laszlo Balint.

Afla mai multe despre: david miculescu 

viewscnt
Articole similare