Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mihai Iosif pregăteşte înăriri! Ce transferuri mai doresc giuleştenii: ”Trebuie să acoperim lipsuri numerice”

Mihai Iosif pregăteşte înăriri! Ce transferuri mai doresc giuleştenii: ”Trebuie să acoperim lipsuri numerice”

Rapid

Comentarii

Înaintea plecării în cantonamentul din Turcia, Mihai Iosif a vorbit despre situaţia lotului Rapidului.

Rapid, la fel ca mai multe formaţii din Liga 1, a plecat în cantonament în Turcia pentru a demara perioada de pregătire de iarnă.

Campionatul nostru se reia în mai puţin de trei săptămîâni, iar antrenorii, alături de preparatorii lor fizici, vor încerca să îi pună pe jucători iar pe picioare după perioada de sărbători.

Rapid are ca obiectiv accederea în play-off, după ce a încheiat anul 2021 la în afara primelor şase, dar la egalitate de puncte cu ocupantele ultimelor două locuri care duc în play-off.

Deşi este o echipă nou-promovată, fiind o formaţie de tradiţie, Rapid are vise măreţe, iar calificarea în play-off ar fi primul pas în atingerea acestora.

Pentru a îşi putea atinge obiectivele însă, formaţia din Giuleşti mai are nevoie de câteva transferuri, iar Mihai Iosif a clarificat care este situaţia.

Rapid pregăteşte înăriri

Doar doi-trei jucători mai plănuieşte antrenorul Rapidului să aducă la club, pentru a înlocui fotbaliştii care au plecat în afara perioadei de transferuri.

Atât eu cât şi băieţii cred că suntem pregătiţi să începem asaltul către play-off. Am văzut imaginile, aşteptăm şi noi cu nerăndare să jucăm pe el.

Sunt tribunele foarte apropiate de teren, cred că va fi o acustică foarte bună, iar suporterii noştri sunt unici şi cu siguranţă vor face o atmosferă senzaţională.

Aceştia suntem, poate vor mai veni doi, maxim trei jucători. Ne mai trebuie doi-trei jucători pentru a acoperi lipsuri numerice”, a declarat Mihai Iosif.

Formaţia giuleşteană a efectuat deja primul transfer al anului, cumpărându-l definitiv pe Alexandru Albu, care petrecea deja sezonul sub formă de împrumut la Rapid.

Mijlocaşul central cu o apariţie pentru echipa naţională i-a costat pe giuleşteni în total 200.000 de euro, 50.000 împrumutul iniţial şi încă 150.000 pentru a îl achiziţiona definitiv.

În vârstă de 28 de ani, Albu este al doilea golgheter al echipei în Liga 1, cu cinci reuşite, una în urma lui Adrian Bălan.

Afla mai multe despre: mihai iosif 

viewscnt
Articole similare