Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Chiricheş, ridiculizat în Serie A. Mattia Destro a reuşit să înscrie cu călcâiul printre picioarele căpitanului României

VIDEO | Chiricheş, ridiculizat în Serie A. Mattia Destro a reuşit să înscrie cu călcâiul printre picioarele căpitanului României

Serie A

Comentarii

În confruntarea dintre Sassuolo şi Genoa, oaspeţii au reuşit să deschidă scorul cu o super reuşită.

După ce a avut parte de un sezon senzaţional în ultima stagiune, ratând cupele europene la golaveraj în detrimentul Romei, Sassuolo a revenit în jurul mijlocului clasamentului.

Plecarea lui Roberto De Zerbi la Şahtior i-a costat pe italieni, care nu au putut replica forma din anul trecut fără tânărul tehnician.

În a 20-a etapă a Serie A, Sassuolo primea vizita celor de la Genoa, formaţie ce nu a mai câştigat niciun meci de campionat de nu mai puţin de 16 etape.

Chiricheş, ridiculizat în Serie A

În ciuda formei slabe în care se afla, echipa condusă de Andriy Shevchenko a reuşit să deschidă rapid scorul, printr-un gol senzaţional al lui Mattia Destro.

De lângă Chiricheş, atacantul italian a reuşit să trimită în poartă cu călcâiul, printre picioarele românului, stabilind scorul pauzei încă din minutul şase, 0-1.

VIDEO cu golul

Afla mai multe despre: vlad chiricheş 

viewscnt
Articole similare