Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING | FCSB, transfer de la juniorii Valenciei! Gigi Becali, TUN cu o nouă perlă

BREAKING | FCSB, transfer de la juniorii Valenciei! Gigi Becali, TUN cu o nouă perlăgalerie foto

FCSB

Comentarii

Alexandru Musi (17 ani), unul dintre cei mai talentaţi şi de viitor tineri din academia FCSB, a făcut o parte a junioratului la Valencia, de unde a ajuns la FCSB, gratis. Mihai Stoica, managerul general al FCSB, a dezvăluit cum a ajuns Alexandru Musi - una dintre perlele lui Gigi Becali - să joace pentru FCSB, în direct la Telekom Sport.

BREAKING | FCSB, transfer de la juniorii Valenciei! Gigi Becali, TUN cu o nouă perlă

În ultimii ani, Gigi Becali s-a concentrat mai mult pe aducerea de jucători tineri şi foarte tineri la FCSB, care să poată fie vânduţi pe sume importante de bani în străinătate. Dennis Man şi Olimpiu Moruţan sunt exemplele elocvente cu care Becali a făcut bani frumoşi, iar acum patronul roş-albaştrilor are în curte un fotbalist trecut pe la juniorii Valenciei.

Alexandru Musi, atacant în vârstă de 17 ani, a trecut pe la juniorii Valenciei înainte de a ajunge să joace pentru roş-albaştri. Mihai Stoica, managerul FCSB, a dezvăluit că Musi a fost crescut în Spania şi a fost adus de bunica sa să joace pentru FCSB, atunci când a revenit în România.

Musi este unul dintre cei mai talentaţi şi de viitori puşti aflaţi acum în academia FCSB, care a şi debutat deja pentru echipa mare. Mihai Stoica, expert Telekom Sport, a vorbit despre modul cum a ajuns Alexandru Musi la FCSB şi despre calităţile cu care "le-a luat ochii tuturor" imediat.

"Alex Musi s-a născut în Spania, a fost la juniorii Valenciei. A fost la copii la ei. S-a întors că a venit bunica lui şi l-a adus la Steaua (n.r. - FCSB). L-a adus, era copil, multă lume îşi arogă merite. Vorbisem cu cineva, mă, cine l-a adus? Luţule, tu l-ai adus? Nu, l-am găsit acolo. Chiar am vorbit cu şeful academiei cine l-a adus pe Musi. Bunica l-a adus. A venit de mic, era mic cand a venit. L-au văzut, făcuse junioratul în Spania, imediat le-a luat ochii tuturor", a spus Mihai Stoica, la Telekom Sport.

Alexandru Musi a strâns 138 de minute în şase meciuri pentru echipa mare a FCSB în toate competiţiile acestui sezon, timp în care a marcat şi a livrat o pasă de gol.

  • 150.000 de euro este cota de piaţă a lui Alexandru Musi în prezent, potrivit specialiştilor de la transfermarkt.com

Afla mai multe despre: alexandru musifcsbmihai stoicatransfervalencia 

viewscnt
Articole similare