Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Becali l-a dat afară, şi-a schimbat meseria şi e cunoscut în online! Cu ce se ocupă fostul fotbalist al FCSB

Becali l-a dat afară, şi-a schimbat meseria şi e cunoscut în online! Cu ce se ocupă fostul fotbalist al FCSB

FCSB

Comentarii

Lukasz Gikiewicz (34 de ani), fostul atacant al FCSB, pare că s-a reprofilat în carieră. După ce a rămas fără echipă, ultima dată la Chennaiyin FC - în India -, Gikiewicz a devenit foarte activ pe Twitter, unde postează mai multe informaţii despre transferuri sau mutări în fotbalul european.

Fostul jucător al FCSB, Lukasz Gikiewicz, care a jucat foarte puţin pentru echipa lui Gigi Becali, a rămas fără echipă şi a devenit foarte activ în mediul online. Atacantul, care încă n-a pus punct carierei de jucător, a anunţat în ultima vreme mai multe mutări sau transferuri din fotbalul important din Europa.

Becali l-a dat afară, şi-a schimbat meseria şi e cunoscut în online! Cu ce se ocupă fostul fotbalist al FCSB

În vara lui 2019, deşi trebuia să ajungă la Gaz Metan, Lukasz Gikiewicz a semnat cu FCSB, dar stat prea mult timp la echipa din Bucureşti. După doar patru meciuri şi două assist-uri trecute în contul roş-albaştrilor, atacantul din Polonia a plecat de la FCSB şi a luat drumul zonei Golfului.

La aproape trei ani de când a plecat de la FCSB, Lukasz Gikiewicz a rămas din nou fără echipă - ultima oară a jucat la FC Chennaiyin în India -, dar a devenit în mediul online. Gikiewicz pare că, după ce s-a despărţit de indieni, s-a aplecat mai mult spre meseria de jurnalist. A devenit foarte activ în online, pe Twitter, unde a anunţat mai multe mutări de pe piaţa transferurilor din Europa.

Lukasz Gikiewicz se bucură de peste 35 de mii de urmăritor pe Twitter şi pare că a urmat modelul italianului Fabrizio Romano, poate cel mai cunoscut jurnalist sportiv din lume.

Motor Lubawa, Drweca, Olimpia Elblag, Wigry Suwalski, Unia Janikowo, Polonia Bytom, Lodz, Slask Wroclaw, Omonia Nicosia, Tobol, AEL Limassol, Levski, Al Wehda, Ratchaburi, Tero Sasana, Al Faisaly, Al batin, Hajer, FCSB, East Rifa şi Chennaiyin FC sunt echipele din CV-ul de fotbalist profesionist al lui Lukasz Gikiewicz.

Lukasz Gikiewicz, invitat permanent la un post TV din Polonia în timpul EURO 2020

În iunie 2020, după ce a plecat cu scandal de la FCSB şi a rămas fără echipă, Lukasz Gikiewicz a intrat în lumea televiziunii. Mai exact, atacantul din Polonia a fost invitat permanent la TV Sport, un post TV din ţara natală, pe perioada EURO 2020.

Afla mai multe despre: lukasz gikiewiczfcsbmeserieschimbaregigi becali 

viewscnt
Articole similare