Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mihai Stoica, siderat de parcursul fostului atacant de la FCSB: "Băiatul ăla nu joacă fotbal şi câştigă bani" | EXCLUSIV

Mihai Stoica, siderat de parcursul fostului atacant de la FCSB: "Băiatul ăla nu joacă fotbal şi câştigă bani" | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

Unul dintre fotbaliştii străini trecuţi prin Liga 1 are de încasat aproximativ 300.000 de euro de la FCSB şi Gaz Metan, deşi n-a prins multe minute în campionatul României.

Mihai Stoica, despre Lukasz Gikiewicz: "E o mare problemă"

Managerul general al FCSB, Mihai Stoica, a privit cu îngrijorare spre situaţia lui Gaz Metan, club care încă figurează cu datorii. De altfel, Gaz Metan a fost penalizată cu două puncte în clasamentul Ligii 1, iar săptămâna următoare ar urma să mai fie scăzute alte două puncte, dacă situaţia nu se rezolvă. 

Printre cei care au avut de luat bani de la clubul din Mediaş se numără şi atacantul polonez Lukasz Gikiewicz. În vârstă de 34 de ani, el evoluează în India acum, Chennaiyin FC, dar încasează bani din România. 

În vara lui 2019, înainte să semneze cu FCSB, Lukasz Gikiewicz a ajuns la un acord cu şefii lui Gaz Metan Mediaş, dar şefii s-au răzgândit, au încheiat unilateral contractul, iar polonezul a apelat la TAS. Forul a decis despăgubiri de aproape 220.000 de euro.

Apoi, Gigi Becali l-a adus la FCSB pentru a evolua doar câteva minute. Pentru aproximativ 6 luni de contract cu FCSB, Lukasz Gikiewicz s-a ales cu nu mai puţin de 196.000 de euro, după deciziile finanţatorului. 

Mihai Stoica n-a putut trece peste sumele câştigate de jucătorul străin în fotbalul românesc. 

"E o mare problemă. Băiatul ăla nu joacă fotbal şi câştigă bani. Când se introduce CNP-ul cuiva... Mergi să plăteşti energia electrică, se văd toate proprietăţile. 

De ce la un jucător precum ăla, când ajunge la TAS, nu se vede că el a fost acolo şi acolo, n-a jucat şi a câştigat bani?", a declarat expertul Telekom Sport. 

 

Afla mai multe despre: mihai stoicafcsblukasz gikiewicz 

viewscnt
Articole similare