Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Variantă-surpriză pentru banca tehnică a lui Dinamo! Antrenorul care a fost surprins la primul amical al ”câinilor”: ”Asta am venit să văd”

Variantă-surpriză pentru banca tehnică a lui Dinamo! Antrenorul care a fost surprins la primul amical al ”câinilor”: ”Asta am venit să văd”galerie foto
Comentarii

Înaintea noului sezon din Liga 2, Dinamo este în căutarea unui nou antrenor după ce a fost părăsită de Dusan Uhrin şi de Gică Mihali. O variantă-surpriză s-a ivit pentru ”câini”, tehnicianul fiins surprins la primul amical al ”câinilor” din această vară.

Dinamo şi-a început perioada de pregătire înaintea noului sezon, în ciuda norului de incertitudine care înconjoară în continuare trupa din Ştefan cel Mare.

Puţinii ”câini” rămaşi din haită au pierdut primul amical al verii, 0-1, împotriva Concordiei Chiajna, sub privirile tehnicianului care ar putea prelua conducerea echipei.

Ovidiu Burcă, fostul antrenor de la CSM Slatina şi oficial al Rapidului, care a jucat atât în Giuleşti, cât şi în Ştefan cel Mare, a fost surprins în tribune la meciul cu Concordia.

Playsport anunţa că acesta este o variantă-surpriză pentru banca lui Dinamo, după ce s-a despărţit de CSM Slatina, echipă pe care a condus-o la un pas de Liga 2.

Sursa citată susţine că acesta ar putea fi instalat pe bancă săptămâna viitoare, odată cu venirea a noi investitori la club.

Burcă a fost întrebat dacă urmează să preia conducerea lui Dinamo în curând, dar a refuzat să divulge ceva concret, spunând că a fost prezent la stadion pentru a vedea meciul.

Variantă-surpriză pentru banca tehnică a lui Dinamo

Am venit să văd meciul. Am vrut să văd Dinamo, am vrut să-l văd şi pe Ianis (n.r. Ianis Zicu, antrenorul Concordiei).

M-am apucat de antrenorat de doi ani de zile şi îmi doresc foarte mult să fac asta. Noi, antrenorii fără contract, întotdeauna ne dorim să ne facem meseria.

Important e să găsim un proiect, un mediu propice în care să te dezvolţi. Discuţia despre Dinamo nu-şi are rostul.

În momentul de faţă, doar am venit să văd un joc. Oricum, ceea ce se întâmplă la Dinamo mă doare şi pe mine.

E greu să vezi echipa în situaţia aceasta, însă au fost prea multe schimbări, prea mult freamăt în jurul echipei.

Iar faptul că Dinamo e acum în Liga 2 e o consecinţă a mai multor lucruri care s-au petrecut în ultimul timp acolo”, a declarat Ovidiu Burcă, pentru Gsp.

Afla mai multe despre: ovidiu burcă 

viewscnt
Articole similare