Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Starul din Superliga insistă pentru transferul la Rapid: ”Am clauză, va fi un pas înainte” | EXCLUSIV

Starul din Superliga insistă pentru transferul la Rapid: ”Am clauză, va fi un pas înainte” | EXCLUSIV

Rapid

Comentarii

Rapid a reuşit până acum o campanie interesantă de transferuri, dar mai plănuieşte să aducă doi jucători la club, un atacant şi un fundaş. Însă, pe lângă aceştia, un star al altei echipe din Superliga se autopropune la formaţia giuleşteană.

În urma venirii lui Dan Şucu la club, Rapid a putut investi o sumă importantă în transferuri şi a adus deja la club patru jucători importanţi din campionatul nostru.

Paul Iacob a sosit liber de contract de la Chindia, Andrei Ciobanu a fost achiziţionat de la Farul, iar Vali Costache şi Florin Ştefan au fost cumpăraţi de la campioana CFR.

Adi Mutu a dezvăluit că mai pune la cale două transferuri, fiind dornic să mai aducă în Giuleşti un atacant şi un fundaş, dar s-ar putea ”blinda” şi pe o altă poziţie.

Marco Dulca (23 de ani), starul Chindiei, s-ar fi aflat pe lista Rapidului încă de la începutul verii, dar, până acum, nu s-a făcut un efort pentru aducerea acestuia, care ar avea o clauză de reziliere de 300.000 de euro.

Adrian Mihalcea a anunţat că acesta va continua, cel mai probabil, la Târgovişte, dar, într-un interviu cu Orange Sport, jucătorul Chindiei a anunţat că ar fi dornic să facă pasul în Giuleşti.

Starul din Superliga care vrea la Rapid

S-a vorbit foarte mult, am văzut şi eu. Nu ştiu, până în septembrie mai este timp. Eu am vorbit şi cu Mister, am spus <<sunt jucător profesionist, îmi fac treaba la orice echipă sunt>>.

Capul îmi este la Chindia momentan, dacă va veni o ofertă concretă şi e bună şi pentru mine, şi pentru club, va fi ok. Până atunci, sunt la Chindia, vreau să îmi fac treaba cât mai bine.

(n.r. e tentant să ajungi la Rapid?) Da, normal, ţinând cont şi de istoria tatălui meu, de potenţialul Rapidului, pentru că au făcut transferuri, au construit stadion, suporteri în spate.

Eu zic că Rapid se poate bate la campionat. Nu ştiu, eu am şi clauză de reziliere, care nu e mică, dar vom vedea.

Sincer, nu ştiu dacă ar putea Rapid să plătească clauza de reziliere în momentul de faţă, dar, dacă o va face, va fi un pas înainte pentru mine”, a declarat Marco Dulca, pentru Orange Sport.

Afla mai multe despre: marco dulca 

viewscnt
Articole similare