Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Rapid Bucureşti nu-şi poate legitima fotbaliştii transferaţi! Tribunalul a decis: giuleştenii rămân cu interdicţia la transferuri | ULTIMA ORĂ

Rapid Bucureşti nu-şi poate legitima fotbaliştii transferaţi! Tribunalul a decis: giuleştenii rămân cu interdicţia la transferuri | ULTIMA ORĂ

Rapid

Comentarii

Tribunalul din Bucureşti a menţinut decizia ca Rapid Bucureşti să achite suma de 600.000 de euro către fostul jucător al clubului, Julio Cesar. Solicitarea giuleştenilor a fost respinsă, iar decizia a fost anunţată pe 1 iulie.

Rapid Bucureşti are interdicţie la transferuri

În ciuda faptului că echipa s-a desfiinţat şi a renăscut sub o nouă conducere, Rapid încă are de suferit din pricina managementului financiar dezastruos din ultimii 15 ani.

Rapid a fost anunţată că va avea de plătit o sumă uriaşă către Julio Cesar, fost jucător în Giuleşti în perioada 2008 - 2009, în urma unor nereguli care au avut loc în altă eră de acţionariat.

Şefii Rapidului au considerat că decizia nu este corectă, mai ales că datoria a fost moştenită din vechea societate. Clubul n-a avut câştig de cauză cu solicitarea făcută împotriva celor de la FRF. 

Tribunalul din Bucureşti a menţinut decizia, printr-o hotărâre anunţată pe 1 iulie. 

Rapid poate face recurs în 30 de zile. Dacă nu vor câştiga nici în acest caz, atunci clubul e nevoit să achite suma de 600.000 de euro, pentru a-i putea legitima pe Andrei Ciobanu, Florin Ştefan, Valentin Costache şi Paul Iacob, transferaţi şi anunţaţi în această vară. 

Noul sezon începe în două săptămâni, astfel că Adrian Mutu nu s-ar putea baza, încă din primele săptămâni de competiţie, pe noile achiziţii. 

Fotbalistul brazilian Julio Cesar a jucat doar 17 meciuri în Giuleşti în perioada 2008-2009, iar acum aşteaptă să încaseze suma de 600 de mii de euro din partea giuleştenilor. Conform deciziei luate de FIFA, 400 de mii de euro ar reprezenta restanţele salariale ale fotbalistului, în timp ce suma rămasă de 200 de mii de euro ar fi penalităţile decise de forul internaţional.

În cazul în care nu îşi achită datoria, clubul giuleştean risca şi depunctări.

Ajuns acum la 42 de ani, Julio Cesar s-a retras din activitate în 2018 şi a mai evoluat pentru Fluminense, Lokomotiv Moscova, CF Estrela, Gil Vicente, AEK Atena, Rapid, Gaziantepspor, Figueirense, Coritiba, Mirassol, FC Goa şi Madureira.

 

Afla mai multe despre: rapid interdictie transferuri 

viewscnt
Articole similare