Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Petrolul a anunţat un nou transfer! ”Lupii galbeni” i-au găsit înlocuitor starului care nu mai vrea la Ploieşti: ”Ne-am înţeles, va semna pe două sezoane”

Petrolul a anunţat un nou transfer! ”Lupii galbeni” i-au găsit înlocuitor starului care nu mai vrea la Ploieşti: ”Ne-am înţeles, va semna pe două sezoane”

Petrolul

Comentarii

Revenită în Liga 1 după o absenţă de şase ani, Petrolul Ploieşti şi-a propus să revină în elita fotbalului românesc, astfel că şi-a ”betonat” serios lotul înaintea noului sezon de Superligă. Însă, golgheterul echipei nu a fost dornic să continue pe Ilie Oană.

Petrolul Ploieşti a reuşit să câştige Liga 2 în ultima stagiune, în ciuda faptului că a beneficiat de un buget semnificativ mai mic decât în anii trecuţi.

”Lupii galbeni” au condus campionatul de la un capăt la altul şi, deşi au avut emoţii spre final, au reuşit să îşi asigure revenirea în primul eşalon.

Odată cu obţinerea promovării, Nae Constantin s-a pus pe făcut transferuri şi a rezolvat deja mai multe mutări importante pentru clubul său.

Lucian Dumitriu (Mioveni), Jair (HJK Helsinki), Gabi Tamaş (Voluntari), Mirko Ivanovski (Dinamo), Gică Grozav (MTK Budapesta) şi Florin Borţa (Universitatea Craiova), sub formă de împrumut, s-au alăturat prahovenilor.

Însă, antrenorul Petrolului a şi primit două lovituri grele pe piaţa transferurilor: Constantin Budescu are şanse mici să mai ajungă pe Ilie Oană, în timp ce Sory Diarra a anunţat că va părăsi clubul.

Atacantul din Mali, în vârstă de 22 de ani, a fost starul echipei în ultima stagiune şi golgheterul campionatului, cu 15 reuşite, la egalitate cu Bogdan Chipirliu, de la CSA Steaua.

Petrolul a anunţat un nou transfer

În ciuda performanţei reuşite la Ploieşti, în loc să îşi încerce mâna şi în Superliga, Diarra a decis că nu se va mai întoarce la club.

Iniţial, acesta a informat conducerea că ar avea probleme cu paşaportul şi ar fi blocat în Mali, motiv pentru care nu ar putea să vină în cantonament.

Şefii Petrolului nu l-au crezut însă, iar directorul sportiv Claudiu Tudor a dezvăluit că Sory Diarra are să fie acţionat în instanţă.

Ştiind că acesta nu va reveni, ploieştenii s-au mişcat rapid şi au ajuns la un acrod cu Cristian Irobiso (29 de ani), care se va alătura formaţiei în zilele viitoare.

Ne am înţeles cu Irobiso, mâine noapte ajunge la Ploiesti. Duminică va semna un contract care se va întinde pe două sezoane.

Diarra e istorie pentru Petrolul, iar clubul se va adresa la comisii pentru ca fostul atacant malian sa fie suspendat
”, a declarat Claudiu Tudor, pentru Playsport.

Nigerianul devine astfel al doilea atacant adus de prahoveni din Ştefan cel Mare în această vară, după Mirko Ivanovski.

Afla mai multe despre: petrolul ploieşti 

viewscnt
Articole similare