Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Lovituri pentru Petrolul! Pierde două vedete înainte de startul sezonului. Cum au fost scăpaţi printre degete jucătorii

Lovituri pentru Petrolul! Pierde două vedete înainte de startul sezonului. Cum au fost scăpaţi printre degete jucătorii

Petrolul

Comentarii

Petrolul a reuşit să revină în Liga 1 după o absenţă îndelungată şi a făcut eforturi pentru a îşi ”betona” lotul pentru a se menţine în primul eşalon. Însă, trupa ploieşteană a primit două lovituri grele: unul dintre cei mai imporanţi jucători nu vrea să continue la club, iar transferul la care se visa de luni bune e aproape de a pica.

Petrolul Ploieşti a reuşit să câştige Liga 2 în ultima stagiune şi să revină în primul eşalon după o absenţă de nouă ani.

Sub comanda lui Nae Constantin, ”lupii galbeni” au stat în fruntea clasamentului pe tot parcursul sezonului şi, în afara unor paşi greşiţi spre final, nu părea că vor rata promovarea.

Aşadar, reveniţi în Liga 1, prahovenii s-au decis să îşi betoneze lotul şi au rezolvat transferurile lui Lucian Dumitriu (Mioveni), Jair (HJK Helsinki), Gabi Tamaş (Voluntari), Mirko Ivanovski (Dinamo), Gică Grozav (MTK Budapesta) şi Florin Borţa (Universitatea Craiova), sub formă de împrumut.

Acestora ar fi trebuit să li se alăture Constantin Budescu, dar Nae Constantin a dezvăluit că transferul este aproape de a pica, din pricina stării medicale a jucătorilor şi ale pretenţiilor sale financiare.

Mai mult, golgheterul campionatului, cu 15 reuşite, la egalitate cu Bogdan Chipirliu, şi starul Petrolului în ultima stagiune, Sory Diarra (22 de ani), nu vrea să mai revină la echipă.

Două lovituri grele pentru Petrolul

Venim bine, am avut un cantonament bun, ne-am pregătit bine, nu am avut meciurile alea pe care ni le doream, vorbisem cu adversari mai puternici, dar asta a fost.

Este uşor să te integrezi la Petrolul pentru că este un vestiar bun, un vestiar unit şi orice jucător este binevenit.

Tot ce a venit a fost cu plus, dacă am putea să mai aducem ceva ar fi bine, dacă nu, ne descurcăm cu ce avem.

Nu va fi un sezon uşor pentru nimeni, mai ales pentru mine, ca nou-promovată, dar avem... cred că am reuşit să facem o echipă bună, avem un public care ne ajută mult la meciurile de acasă şi cele din deplasare şi sper să ne ridicăm la cele din Liga 1.

(n.r. Sory Diarra) Mi-aş fi dorit să fie cu noi, nu ştiu exct care este problema lui, clubul spune că e al nostru, el spune că pleacă

Budescu... ce ştiţi şi dumneavoastră, ce am citit prin presă, am văzut că şi Voluntariul spune că şi-l doreşte, şi noi ni l-am dori, dar în condiţiile în care el nu este refăcut sută la sută...

Ne-am întâlnit de câteva ori cu el, dar discuţii din astea amicale. El ştie că e dorit la Ploieşti, e, până la urmă, decizia lui şi depinde de partea financiară în momentul acesta”, a declarat Nae Constantin.

Afla mai multe despre: sory diarra 

viewscnt
Articole similare