adplus-dvertising
You are here:

Dorit de Petrolul, Budescu este aproape să semneze cu o altă echipă din Liga 1: ”A fost la noi la stadion acum o săptămână”. Răsturnare de situaţie

Dorit de Petrolul, Budescu este aproape să semneze cu o altă echipă din Liga 1: ”A fost la noi la stadion acum o săptămână”. Răsturnare de situaţie

Superliga

Comentarii

Dorit cu insistenţă la Petrolul, Constantin Budescu i-ar putea dezamăgi pe suporterii ploieşteni şi ar putea semna cu o altă echipă din Liga 1.

Ajuns la 33 de ani, Constantin Budescu are în continuare o cotă foarte bună. În această perioadă, fostul internaţional român este accidentat, însă nu duce lipsă de oferte.

Favoriţi pentru transfer sunt cei de la Petrolul Ploieşti, dar sunt şanse importante ca Budescu să semneze cu o altă echipă din Liga 1.

Cu ce echipă din Liga 1 ar putea semna Constantin Budescu. Îl pierde Petrolul?

Constantin Budescu s-a accidentat grav la începutul lunii aprilie, în timpul unui meci între FC Voluntari şi Farul Constanţa. Mijlocaşul de 33 de ani a suferit atunci o ruptură de tendon şi va sta 6 luni departe de teren.

Între timp, Constantin Budescu şi-a terminat contractul cu FC Voluntari şi a devenit liber de contract. În ciuda situaţiei medicale, Budescu rămâne totuşi un jucător interesant pentru Liga 1.

Fostul internaţional român le-a promis celor de la Petrolul - echipa lui de suflet - că se va transfera la ei dacă vor promova, lucru care între timp s-a întâmplat.

”Lupii galbeni” l-au luat deja pe Gabi Tamaş şi părea o chestiune de timp până când Budescu va accepta şi el transferul. Numai că situaţia s-ar putea complica serios pentru Petrolul.

Liviu Ciobotariu a dezvăluit că a avut o discuţie cu Budescu şi acesta i-a transmis că şi-ar dori să rămână la FC Voluntari:

”Gabi (n.r. Tamaş) pentru mine rămâne un jucător foarte bun, cu personalitate foarte puternică. Sincer, îmi pare rău că nu putem continua colaborarea.

Sunt transferuri foarte bune şi sunt jucători pe care mi i-am dorit, este un lucru foarte important. Sper să avem rezultatele pe care le-am avut sezonul trecut, însă, realist vorbind, salvarea de la retrogradare ar trebui să fie obiectivul principal.

Am avut o discuţie, a fost la stadion acum o săptămână, a venit să-şi revadă colegii. Mi-aş dori foarte mult ca el să rămână, am avut o discuţie cu el, mi-a zis: ”mister, eu mi-aş dori să rămân!”

Însă totul depinde numai de el, el e liber de contract şi mi-aş dori să revină la echipă”, a declarat Liviu Ciobotariu pentru Orange Sport.

viewscnt
Articole similare