Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Un nou TUN marca Becali. FCSB, război total cu CFR pentru un fotbalist dintr-un campionat de TOP din Europa

Un nou TUN marca Becali. FCSB, război total cu CFR pentru un fotbalist dintr-un campionat de TOP din Europagalerie foto

FCSB

Comentarii

FCSB a ratat un nou titlu în Liga I, iar acum Gigi Becali a început deja pregătirea următorului sezon.

FCSB a început vara cu o veste proastă. După ce Gigi Becali a preferat să renunţe la serviciile lui Andrei Miron, roş-albaştrii l-au pierdut pentru o lungă perioadă de timp şi pe Iulian Cristea. Fundaşul central s-a accidentat în meciul pierdut de naţionala României, scor 0-2, în deplasarea din Muntenegru, astfel că oficialii vicecampioanei României au fost nevoiţi să transfere fundaşi centrali.

Bouhenna şi Dawa au semnat deja cu FCSB, însă, înainte de a bate palma cu cei doi fotbalişti, Gigi Becali a fost aproape de a da o nouă lovitură importantă pe piaţa transferurilor din România. Presa din Croaţia a scris că FCSB şi CFR Cluj s-au luptat pentru semnătura lui Anton Kresic.

Fundaşul central cu o înălţime de 1.98 metri are contract cu Atalanta, până în 2024, însă este împrumutat în ţara sa natală, la Rijeka. Campioana şi vicecampioana României au luat legătura cu Anton Kresic şi au negociat intens cu acesta, dar, în cele din urmă, fotbalistul de 26 de ani a preferat să rămână în Croaţia, la Rijeka, unde este extrem de apreciat de conducerea şi de suporterii clubului.

Crescut la juniorii lui NK Zagreb şi cu prezenţe constante în naţionalele de toate vârstele ale Croaţiei, Anton Kresic a semnat prima dată cu Atalanta în 2015, când a fost cumpărat pentru a evolua la echipa U19 a clubului din Bergamo.

Deşi a reuşit să intre în atenţia oficialilor italieni, fundaşul central n-a bifat minute în tricoul primei echipe, astfel că a fost trimis costant la Atalanta Primavera. După îmrumuturi la echipe din ligi inferioare ale Italiei, precum Avellino, Cremonese, Carpi şi Padova, Anton Kresic a ajuns la Rijeka, în vara anului 2021, şi va continua şi în sezonul următor.

  • 4 goluri şi 2 pase decisive a reuşit Anton Kresic în cele 36 de meciuri jucate pentru Rijeka în actuala stagiune
  • 700 de mii de euro valorează Kresic, conform site-ului de specialitate transfermarkt.com

Afla mai multe despre: fcsb 

viewscnt
Articole similare