Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Unul dintre transferurile rezolvate de Sepsi, de neînţeles pentru Andrei Vochin: ”Ultima perioadă a fost mult sub ce arătase înainte” | EXCLUSIV

Unul dintre transferurile rezolvate de Sepsi, de neînţeles pentru Andrei Vochin: ”Ultima perioadă a fost mult sub ce arătase înainte” | EXCLUSIV

Sepsi Sf. Gheorghe

Comentarii

Invitat în studioul Orange Sport, Andrei Vochin a recunoscut că nu înţelege unul dintre transferurile rezolvate de Sepsi. Echipa covăsneană a adus întăriri pentru noul sezon, în care va participa, din nou, în cupele europene, dar consilierul lui Răzvan Burleanu nu consideră că unul dintre jucătorii aduşi este o îmbunătăţire faţă de ce era deja la club.

Ultimul sezon a fost cel mai bun din istoria de doar 11 ani a lui Sepsi, în ciuda faptului că echipa a ratat de departe play-off-ul.

Sub comanda lui Cristiano Bergodi, adus pentru a îi lua locul lui Leo Grozavu, formaţia din Sfântu Gheorghe a reuşit să câştige Cupa României, primul trofeu din istoria sa.

Graţie acestui triumf, covăsnenii nu au mai fost nevoiţi să dispute barajul pentru Conference League şi au ajuns deja în preliminariiile competiţiei.

Convins că echipa sa poate face performanţă, Laszlo Dioszegi a anunţat investiţii majore la Sfântu Gheorghe, iar mai mulţi jucători importanţi din campionatul nostru au fost aduşi la Sepsi.

Ion Gheorghe (Voluntari), Cosmin Matei (Dinamo); Francisco Junior (Gaz Metan), Rareş Ispas şi Denis Ciobotariu (CFR Cluj) sunt fotbaliştii sosiţi la Sfântu Gheorghe în această vară, din Liga 1.

Acestora li se alătură şi Mario Rondon, atacantul de 36 de ani trecut pe la CFR Cluj şi Gaz Metan, care a părăsit campionatul nostru în vara trecută.

Unul dintre transferurile rezolvate de Sepsi, de neînţeles pentru Andrei Vochin

După ce s-a certat cu Marius Şumudică, Rondon a fost dat afară din Gruia, dar a revenit în România după doar un an petrecut la Radomiak, în Polonia.

Directorul sportiv Attila Hadnagy dezvăluise că atacantul venezuelean este cel care a iniţiat transferul, contactându-i pe cei de la Sepsi pentru a vedea dacă aceştia mai sunt interesaţi de el, după ce încercaseră să îl transfere în urmă cu un an.

Iar Andrei Vochin nu înţelege de ce aceştia au fost de acord. Expertul Orange Sport a punctat că o echipă cu pretenţii nu ar trebui să se bazeze pe veterani care nu au mai dat randament în ultima vreme.

Nu prea înţeleg revenirea lui Rondon. La 36 - 37 de ani să vii înapoi în România... mai ales că ultima perioadă la CFR a fost mult sub ceea ce arătase înainte.

E luat de o echipă cu bani, cu performanţe”, a declarat Andrei Vochin, pentru Orange Sport.

Afla mai multe despre: mario rondon 

viewscnt
Articole similare