Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Vine fostul star al lui Dinamo la FCSB? Următoarea destinaţie a lui Dorin Rotariu, dezvăluită de unchiul său

Vine fostul star al lui Dinamo la FCSB? Următoarea destinaţie a lui Dorin Rotariu, dezvăluită de unchiul său

FCSB

Comentarii

În urma anunţului făcut de MM Stoica în studioul orange Sport, că FCSB doreşte un jucător român din străinătate în locul lui Vali Gheorghe (25 de ani), s-a zvonit că Dorin Rotariu (26 de ani) ar putea fi alesul roş-albaştrilor.

Zilele trecute, odată cu confirmarea plecării lui Vali Gheorghe de la club, MM Stoica a anunţat că FCSB ia în calcul aducerea unui alt jucător în locul său.

Era vorba despre un fotbalist român care joacă în străinătate, care loveşte mingea cu ambele picioare şi care evoluează, de obicei, în partea dreaptă a liniei ofensive.

Mai multe posibile variante au apărut, în frunte cu Dorin Rotariu, fostul star al lui Dinamo, a cărui carieră a stagnat serios după plecarea din Liga 1.

Plecat la Club Brugge în ianuarie 2017, pentru 2,2 milioane de euro, Rotariu nu s-a putut impune la unul dintre ”granzii” Belgiei şi a fost împrumutat la Mouscron, iar apoi la AZ Alkmaar.

Când FC Astana s-a interesat de acesta în 2019, conducerea lui Brugge nu a stat pe gânduri şi l-a cedat pe acesta în Kazakhstan, pentru 1,5 milioane de euro.

Vine fostul star al lui Dinamo la FCSB?

După doi ani şi jumătate în campionatul kazakh, în care nu s-a remarcat foarte mult, Ludogorets i-a dat o şansă jucătorului cu 10 apariţii pentru echipa naţională, dar nici în Bulgaria nu s-a integrat acesta.

Împrumutat la Atromitos, în Cipru, alături de Denis Alibec, în a doua parte a ultimei stagiuni, echipa din Razgrad este decisă să renunţe la Rotariu, informează sursele Orange Sport.

Însă, nu FCSB este echipa care are să îşi asigure semnătura fotbalistului român, ci o formaţie din străinătate, a anunţat unchiul lui Dorin Rotariu.

Aşa cum dezvăluise şi Orange Sport, acesta nu vrea să revină în România, ci este decis să continue în afară.

"Exclus să se întoarcă în România, Dorin vrea să continue la o formaţie din străinătate", a declarat Iosif Rotariu, pentru sport.ro.

Aşadar, următoarea destinaţie a lui Dorin Rotariu are să fie tot o echipă din străinătate, unde acesta va spera că îşi va putea recăpăta forma care l-a făcut unul dintre cei mai bine văzuţi tineri fotbalişti din România.

Afla mai multe despre: dorin rotariu 

viewscnt
Articole similare