Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

El e fotbalistul despre care vorbea MM? Fostul star de la Dinamo, pe lista FCSB-ului: ”Se discută”

El e fotbalistul despre care vorbea MM? Fostul star de la Dinamo, pe lista FCSB-ului: ”Se discută”galerie foto

FCSB

Comentarii

Invitat în studioul Orange Sport, MM Stoica a dezvăluit că FCSB ia în calcul aducerea unui alt jucător pe partea dreaptă a atacului, pentru a îl dubla pe Andrei Cordea. Iar fotbalistul despre care a vorbit oficialul roş-albastru ar fi fosta vedetă a lui Dinamo.

Cu scurt timp rămas înaintea noului sezon, FCSB încă are nevoie de întăriri, după ce renunţat la 10 jucători şi a achiziţionat doar doi.

Andrei Miron, Vinicius, Cătălin Straton, Dragoş Nedelcu, Gabriel Simion, Claudiu Keşeru, Andrei Burlacu, Robert Ion, Cristi Dumitru şi Vali Gheorghe au părăsit cu toţii clubul, în timp ce doar Dawa şi Bouhenna s-au alăturat.

Este adevărat în schimb că Gigi Becali a promovat o multitudine de juniori la prima echipă, câţiva dintre care tocmai au făcut parte din lotul României U19 la Campionatul European.

Alexandru Pantea, Mihai Lixandru, Andrei Pandele, Răzvan Ducan, Aurelian Ciuciulete şi Andreas Chiriţoiu vor primi o şansă alături de prima echipă în sezonul viitor.

Totuşi, FCSB încă are nevoie de întăriri, în special în partea dreaptă a compartimentului ofensiv, unde se poate baza doar pe Andrei Cordea.

Invitat în studioul Orange Sport, MM Stoica a dezvăluit că vicecampioana României ia în calcul o repatriere pentru a îl dubla pe ”tricolor”.

Putem să aducem un jucător pe poziţia lui, să-l dublăm pe Cordea. Se discută. Când te gândeşti să-l dublezi pe Cordea, te gândeşti la un jucător de picior stâng.

Din stăinătate. Doar că încă nu l-am contactat, am vorbit cu Gigi şi i-am zis ‘Pot să-l contactez?’, vedem. E român”, spunea MM Stoica la Orangesport.

El e fotbalistul despre care vorbea MM?

Iar, conform Fanatik, jucătorul dorit de roş-albaştri ar fi chiar fosta vedetă a lui Dinamo, Dorin Rotariu, nepotul legendarului Iosif Rotariu.

În ciuda trecutului stelist al familiei sale, Dorin Rotariu a fost transferat de Dinamo şi s-a remarcat în Ştefan cel Mare încă de tânăr, obţinând o mutare importantă, la Club Brugge, la doar 21 de ani.

Jucătorul cu 10 apariţii pentru echipa naţională nu şi-a putut atinge însă potenţialul şi s-a tot plimbat de la echipă la echipă în ultimii ani.

Deţinut de Ludogorets, dar împrumutat la Atromitos în ultima stagiune, Becali ar dori să îl transfere pe Rotariu tot sub formă de împrumut.

Interesant este că Becali l-a mai dorit pe internaţionalul român şi în urmă cu şase ani.

Atunci, Rotariu era deţinut în copropietate de Poli TImişoara şi Dinamo, iar patronul FCSB-ului le făcea o ofertă bănăţenilor, pentru a îi forţa mâna lui Negoiţă, dar mutarea avea să pice.

Tot ceea ce pot spune e că noi am făcut o ofertă de 350.000 de euro pentru cele 50% pe care ACS Poli le deţine din drepturile lui Dorin Rotariu.

Cu fotbalistul nu am vorbit, el e sub contract.  Noi am făcut oferta, probabil ACS Poli are nevoie de aceşti bani, fiind în insolvenţă.

Dinamo are drept de preempţiune, dar nu cred că vor plăti ei banii ăştia. Noi vom avea 50% din drepturile jucătorului şi apoi vedem ce se va întâmpla.

Eu nu am vorbit cu băiatul. Nu ştiu dacă e supărat că joacă sau nu. E sub contract cu Dinamo, dar poate că jucătorul a aflat că am făcut oferta de 350.000 de euro la Timişoara şi ia în calcul să vină la FCSB”, spunea Becali atunci, conform sursei citate.

Afla mai multe despre: dorin rotariu 

viewscnt
Articole similare