Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Vali Gheorghe nu ştia nimic despre echipa din Turcia care l-a luat de la FCSB: "Am căutat-o după ce mi-a spus impresarul. E ce trebuie"

VIDEO | Vali Gheorghe nu ştia nimic despre echipa din Turcia care l-a luat de la FCSB: "Am căutat-o după ce mi-a spus impresarul. E ce trebuie"

FCSB

Comentarii

Vali Gheorghe (25 de ani) a plecat de la FCSB la Umraniyespor, nou promovată în prima ligă din Turcia. Fotbalistul a vorbit, pe aeroport, la plecarea spre Istanbul şi a dezvăluit că nu ştia exact ce echipă este interesată de serviciile sale până nu i-a transmis agentul său numele.

FCSB l-a cedat pe Vali Gheorghe în Turcia la Umraniyespor, împrumut pe un an cu opţiune de cumpărare de 200.000 de euro. La plecarea spre Istanbul, "arma secretă" de la FCSB - aşa cum era supranumit -, a spus că a aflat mai multe detalii despre echipa unde se transfera abia după ce a căutat-o pe Google.

VIDEO | Vali Gheorghe nu ştia nimic despre echipa din Turcia care l-a luat de la FCSB: "Am căutat-o după ce mi-a spus impresarul. E ce trebuie"

Gheorghe a stat de vorbă cu presa înainte de plecarea în Turcia, unde va fi prezentat oficial la Umraniyespor, în Superlig, şi unde va petrece un an împrumut. Turcii au şi opţiune de cumpărare, iar fotbalistul român speră să facă o figură frumoasă şi transferul său să fie permanentizat, iar Edi Iordănescu să-l aibă sub observaţie.

"Eu cred că ajunge la CFR, dar nu ştiu nimic. Cred că ajunge la CFR. În momentul ăsta nu are portar. Mă îndoiesc că rămâne cu Bălgrădean şi cu Sava. Au doi portari, nu cred că rămân în cei doi. Poate să-l aducă pe Niţă, Popa nu poţi da pe el sub un milion.

Am ales pentru că e un campionat important, e un campionat mult mai puternic decât cel al României şi îmi doresc să reuşesc acolo. Mi-a spus impresarul cu care lucrez de echipă, am căutat-o şi am văzut că e o echipă ce trebuie, e şi în istanbul, sper să fie ok. Chiar nu mă aşteptam, a venit aşa foarte rapid, din scurt, în două zile s-a rez totul. Sunt încrezător şi sper să fie totul bine.

Da, sper, este un campionat mai puternic, pretenţiile şi acolo sunt mari, chiar dacă e o nou promovat. Am înţeles că vor să-şi facă o echipă destul de bună pt evitarea retrogradării, sper să facem o figură frumoasă, sper să evităm retrogradarea şi cu siguranţă îmi doresc să fiu în vederile selecţionerului.

Da, am vorbit cu Denis (n.r. - Alibec) pentru că ne ştim, am fost colegi la Astră, mai e şi Morutan care mă ştiu cu el", a spus Vali Gheorghe.

Doar cuvinte de laudă a rostit Vali Gheorghe despre foştii săi colegi şi antrenori de la FCSB, pentru care a jucat 32 de meciuri, a marcat şapte goluri şi a livrat trei pase de gol. "(n.r. FCSB) Steaua e o echipă foarte importantă, întotdeauna vor fi ambiţiile mari, se vor bate la campionat şi le doresc din tot sufletul să câştige campionatul pentru că merita, sunt nişte jucători valoroşi, şi stafful şi le mulţumesc pe această cale. Am ajutat echipa cu cât am putut, pentru că de aia am semnat acolo, ştiam că vin la un club foarte important în România şi pretenţiile sunt foarte mari şi am încercat să mă ridic la acele pretenţii. Le doresc să fie campioni, pentru că muncesc foarte mult, suntt foarte serioşi, sunt foarte profesionişti şi chiar merită", a spus Vali Gheorghe.

Afla mai multe despre: vali gheorghevideofcsbumraniyespor 

viewscnt
Articole similare