Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Chelsea, primul "tun" în era Todd Boehly! Acord pentru fotbalistul dorit de Barcelona: 75 de milioane de euro!

Chelsea, primul "tun" în era Todd Boehly! Acord pentru fotbalistul dorit de Barcelona: 75 de milioane de euro!

Chelsea

Comentarii

Chelsea a reuşit prima mutare importantă pe piaţa transferurilor în "era" Todd Boehly, noul patron al echipei, care a preluat clubul de la Roman Abramovich. "Albaştrii" vor plăti 75 de milioane de euro pentru transferul lui Raphinha (25 de ani), fotbalist dorit de Barcelona şi Arsenal.

Todd Boehly, noul patron al lui Chelsea, a reuşit să bată palma pentru primul transfer important de când a preluat clubul. Brazilianul Raphinha, fotbalist dorit de Barcelona şi Arsenal, va juca pentru echipa de pe Stamford Bridge dacă îşi dă acordul la contract, după ce Chelsea a bătut palma cu Leeds.

Chelsea, primul "tun" în era Todd Boehly! Acord pentru fotbalistul dorit de Barcelona: 75 de milioane de euro!

Chelsea şi Leeds au un "acord total" pentru transferul lui Raphinha, brazilianul care se afla pe lista a două cluburi importante din Europa, Barcelona şi Arsenal. Fabrizio Romano scrie despre înţelegerea dintre cele două cluburi, iar acum "Albaştrii" trebuie să-l convingă pe jucător cu oferta contractuală.

Potrivit sursei citate, Chelsea va plăti 75 de milioane de euro pentru Raphinha, mare parte din sumă va fi plătită imediat, iar restul sub formă de bonusuri. Agentul lui Raphinha, Deco - fost jucător la Chelsea -, a jucat un rol important în transferul acestuia pe Stamford Bridge, deşi era în negocieri şi cu Barcelona.

În ceea ce o priveşte, Barcelona avea o înţelegere cu Raphinha în ceea ce priveşte contractul jucătorului, însă n-a reuşit să o convingă pe Leeds să-i dea drumul. Suma cerută de englezi a fost peste puterea de cumpărare a Barcelonei, care se "scaldă" în probleme financiare foarte mari.

Raphinha a jucat 36 de meciuri în tot sezonul la Leeds, timp în care a marcat de 11 ori şi a livrat trei pase de gol.

  • 45 de milioane de euro este cota de piaţă a lui Raphinha în prezent, potrivit specialiştilor de la transfermarkt.com

Afla mai multe despre: chelseatodd boehlytransferraphinha 

viewscnt
Articole similare