Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Billel Omrani şi-a găsit echipă! Va juca în cupele europene: ”Vine liber de contract”

Billel Omrani şi-a găsit echipă! Va juca în cupele europene: ”Vine liber de contract”

CFR Cluj

Comentarii

Billel Omrani (29 de ani) a părăsit-o oficial pe CFR Cluj după şase sezoane petrecute în Gruia. În ziua în care plecarea sa a fost oficializată de ardeleni, presa internaţională i-a anunţat transferul la o echipă care urmează să joace în Conference League.

Joi, CFR Cluj a anunţat oficial despărţirea de Billel Omrani, după şase sezoane petrecute la club, în care a ridicat cinci titluri de campion şi două Supercupe ale României.

Fotbalistul cu o selecţie pentru naţionala Algeriei ar fi fost dispus să continue în Gruia, dar gruparea ardeleană nu şi-a putut permite salariul dorit de ”preferatul” lui Dan Petrescu.

Dorit şi de FCSB, jucătorul de 29 de ani pretindea să primească un salariu de aproximativ 50.000 de euro lunar sau 600.000 de euro anual.

Întrucât nu are şanse să găsească o astfel de remuneraţie în Liga 1, Omrani s-a decis să îşi facă bagajele şi să părăsească România, iar deja şi-ar fi găsit o nouă echipă.

Conform presei din Turcia, fostul star al CFR-ului urmează să semneze cu Konyaspor, din postura de jucător liber de contract.

Billel Omrani şi-a găsit echipă! Presa din Turcia a anunţat mutarea

Konyaspor s-a clasat pe locul al treilea în ultimul sezon de Super Lig şi urmează să joace în cupele europene, pornind din al doilea tur al Conference League, cu un duel în dublă manşă împotriva lui BATE Borisov.

Făcând referire la informaţia apărută în presa franceză în urmă cu mai multe luni, presa din Turcia a anunţat că Omrani este aproape de a semna cu Konyaspor, care căuta cu disperare un atacant.

Căutarea unui atacant la Konyaspor continuă cu viteză maximă. Echipa a pus ochii pe unul dintre atacanţii pe care îi avea de mai mult timp pe listă, Billel Omrani, care vine liber de contract de la CFR Cluj.

Konyaspor s-a remarcat drept cel mai serios pretendent pentru fotbalistul care a fost urmărit şi de Al Faisaly şi Steaua (n.r. FCSB)”, au notat jurnaliştii turci.

În cei şase ani petrecuţi la CFR Cluj, Omrani a reuşit să însumeze 208 apariţii, în care a marcat 46 de goluri şi a oferit 42 de pase decisive.

Afla mai multe despre: billel omrani 

viewscnt
Articole similare