Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

OFICIAL | Omrani, anunţ de ultim moment! Ce se întâmplă cu atacantul

OFICIAL | Omrani, anunţ de ultim moment! Ce se întâmplă cu atacantul

CFR Cluj

Comentarii

CFR Cluj a anunţat, joi, despărţirea de Billel Omrani (29 de ani), atacant care a refuzat prelungirea contractului pentru că îşi dorea un salariu mai mare.

Billel Omrani, fotbalist aflat la CFR Cluj din 2016, a plecat oficial de la campioana României ca urmare a expirării contractului.

OFICIAL | Omrani, anunţ de ultim moment! Ce se întâmplă cu atacantul

Într-un comunicat oficial, CFR Cluj a anunţat plecarea lui Billel Omrani, care şi-a terminat contractul cu echipa campioana României.

"Mulţumim pentru tot, Billel Omrani! CFR 1907 Cluj anunţă despărţirea de Billel Omrani, atacant al cărui contract a ajuns la final!  Fotbalistul de 29 de ani a venit în Gruia în septembrie 2016, perioadă în care a marcat nu mai puţin de 47 de goluri în 208 meciuri pentru echipa noastră şi a intrat în top 3 marcatori din istoria clubului.

Golurile sale de pe Celtic Park, reuşita de trei puncte cu Lazio, hattrick-ul din Gruia cu Astana, sunt doar câteva dintre reuşitele remarcabile ale lui Omrani în tricoul "alb-vişiniu", amintiri ce vor rămâne mereu în memoria suporterilor CFR-işti! Îţi mulţumim pentru tot Billel Omrani şi îţi dorim multă baftă mai departe în carieră!", se arată într-un comunicat al CFR-ului.

Ce mesaj a transmsi Billel Omrani la plecarea de la CFR Cluj

“Sunt extrem de recunoscător pentru toţi aceşti ani petrecuţi la CFR. A fost o experienţă extraordinară pentru mine. Tot ceea ce am trăit împreună cu colegii, antrenorii, conducerea, suporterii, sunt amintiri pe care o să le port cu mine mereu. Am crescut ca om, dar şi ca jucător şi pentru asta vă mulţumesc mult tuturor. Vă ţin pumnii pe mai departe şi sper să ne revedem într-o zi! Cluj, o să îmi lipeşti!”, a fost mesajul lui Omrani pentru suporterii CFR-işti.

Afla mai multe despre: billel omranioficialplecarecfr cluj 

viewscnt
Articole similare