Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FCSB vrea ”dublură” sau înlocuitor pentru Andrei Cordea? ”Tricolorul”, dorit de o echipă de tradiţie din Europa

FCSB vrea ”dublură” sau înlocuitor pentru Andrei Cordea? ”Tricolorul”, dorit de o echipă de tradiţie din Europa

FCSB

Comentarii

În urma apariţiei veştilor că Vali Gheorghe (25 de ani) urmează să o părăsească pe FCSB, MM Stoica a dezvăluit, la Orange Sport, că roş-albaştrii urmează să aducă un înlocuitor la club, pentru a îl dubla pe Andrei Cordea (23 de ani).

Transferul lui Vali Gheorghe în Turcia a decurs mult mai rapid decât majoritatea mutărilor din fotbal: marţi dimineaţa, zvonul cum că acesta va pleca a apărut, iar seara acesta deja se urca în avion.

Fotbalistul de 25 de ani urmează să i se alăture lui Umraniyespor, sub formă de împrumut, motiv pentru care FCSB voia să aducă o nouă aripă la club.

MM Stoica afirma că formaţia bucureşteană ia în calcul să repatrieze un jucător român pentru a îi lua locul lui Vali Gheorghe şi s-a zvonit că este vorba despre Dorin Rotariu.

Sursele Orange Sport au dezvăluit însă că nu fostul star de la Dinamo este cel dorit de FCSB, ci un alt jucător, dar, între timp, situaţia a luat o nouă întorsătură.

Conform Gsp, Andrei Cordea ar fi pe lista Legiei Varşovia, care ar fi foarte interesată să îl aducă pe ”tricolor” în Polonia.

În cazul în care şi Cordea va pleca, FCSB va avea nevoie de doi jucători pe acel post sau să reinventeze pe cineva deja disponibil, la fel cum plănuieşte cu Tavi Popescu.

FCSB vrea ”dublură” sau înlocuitor pentru Andrei Cordea?

Sursa citată susţine că Legia insistă pentru un împrumut cu clauză de cumpărare, la fel ca în cazul lui Gheorghe, dar că Gigi Becali nici nu vrea să audă.

Latifundiarul ar fi dispus să renunţe la Cordea doar în cazul în care îl va vinde direct, iar polonezii ar fi dispuşi să facă o ofertă şi în aceste condiţii.

Sosit la FCSB în vara trecută, de la Academica Clinceni, Andrei Cordea l-a costat pe Gigi Becali doar 50.000 de euro.

Fotbalistul de 23 de ani a început senzaţional sezonul, marcând în aproape fiecare dintre primele sale meciuri la echipă, formă care l-a dus la echipa naţională.

Între timp, prestaţiile acestuia au început să lase de dorit, dar acesta este considerat în continuare de Becali un jucător cu mare potenţial.

Afla mai multe despre: andrei cordea 

viewscnt
Articole similare