Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mhai Iosif a dezvăluit pe banca tehnică a cărei echipe şi-ar dori să revină în fotbal: ”Am spus dintotdeauna”

Mhai Iosif a dezvăluit pe banca tehnică a cărei echipe şi-ar dori să revină în fotbal: ”Am spus dintotdeauna”

Fotbal intern

Comentarii

Mihai Iosif (47 de ani) încă este liber de contract după despărţirea de Rapid, la finalul sezonului regular. În căutarea unui nou angajament, antrenorul a oferit detalii despre perioada petrecută în Giuleşti, în special despre relaţiile cu Cristi Săpunaru şi Victor Angelescu.

Instalat pe banca Rapidului în Liga 2, când echipa nici nu mai visa la promovare, Mihai Iosif a reuşit să îndeplinească visele suflării giuleştene şi să readucă echipa pe prima scenă a fotbalului românesc.

Conducerea clubului a decis că neexperimentatul antrenor merita să continue pe banca echipei şi în primul eşalon, iar această alegere a dat roade iniţial.

Cu galeria în spate, Rapid a început sezonul cu cinci victorii şi o remiză şi se afla pe locul secund după şase etape, respirând în ceafa CFR-ului.

Însă, realitatea i-a lovit apoi pe rapidişti, iar, după un retur de sezon regular sub orice critică, Mihai Iosif a fost înlocuit cu Adi Mutu.

Liber de contract de trei luni, fostul antrenor din Giuleşti a dezvăluit că încă visează să se întoarcă la echipa sa de suflet şi să cucerească titlul cu aceasta.

În plus, Iosif a punctat că a fost şi este în relaţii excelente cu Cristi Săpunaru şi Victor Angelescu, lucru care ar face o revenire, măcar pe postul de secund, destul de facilă.

Mhai Iosif a dezvăluit pe banca tehnică a cărei echipe şi-ar dori să revină în fotbal

În primul rând, Săpunaru nu era acolo, ca să înţelegem de unde am plecat. Iar când a venit, clar, cu el am o relaţie de prietenie extraordinară, ne ştim de foarte mult timp.

Niciodată nu s-a băgat la absolut nimic. Am o relaţie de antrenor – căpitan cu el. 

Relaţia mea cu Victor Angelescu a fost extraordinară, o relaţie mai mult decât patron – antrenor. Nu am avut niciodată de foarte multe hârtii cu el.

Victor vă rămâne… mi-aş dori întotdeauna să lucrez cu un asemenea patron. Victor vă rămâne prietenul meu pe viaţă.

Am spus dintotdeauna că mi-aş dori să revin la Rapid, să iau campionatul. Poate când voi fi mai pregătit, mai licenţiat, mai puternic.

Asta, clar, am spus că e o dorinţă de a mea. Financiar? Faţă de un om obişnuit a fost bine, faţă de Liga 1… nu ştiu”, a declarat Mihai Iosif, pentru Playsport.

Afla mai multe despre: mihai iosif 

viewscnt
Articole similare