Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Adrian Mutu temperează patima de la Rapid după investiţiile masive din vară: "Înţeleg entuziasmul multora, dar acesta e obiectivul. Să fie clar"

Adrian Mutu temperează patima de la Rapid după investiţiile masive din vară: "Înţeleg entuziasmul multora, dar acesta e obiectivul. Să fie clar"

Rapid

Comentarii

Rapid Bucureşti se luptă pentru play-off şi Cupa României în noul sezon, iar Adrian Mutu exclude un posibil duel şi pentru titlul Ligii 1.

Adrian Mutu, înaintea noului sezon din Liga 1

Rapid Bucureşti a plecat, duminică, în Austria, la Greim, pentru al doilea cantonament de pregătire din această vară, în care "Briliantul" vrea să formeze o echipă cu care să atace obiectivele echipei din noul sezon. 

După sosirea lui Dan Şucu în acţionariatul clubului giuleştean, echipa a făcut transferuri importante. Andrei Ciobanu, Valentin Costache, Florin Ştefan şi Paul Iacob s-au alătura lotului, iar la urechile lui Adrian Mutu a ajuns dorinţa anumitor persoane, care speră ca Rapid să se lupte pentru titlul Ligii 1, cu CFR Cluj, FCSB sau Universitatea Craiova. 

Totuşi, principalul a temperat avântul şi a transmis care a ambiţia sa. 

"Obiectivul nostru este play off-ul, nu campionatul, ca să fie clar. Înţeleg entuziasmul multora, dar trebuie să fim realişti şi să ne gândim că uşor, pas cu pas putem atinge anumite obiective, iar pentru anul ăsta este play-off-ul", a declarat Adrian Mutu. 

De asemenea, antrenorul a vorbit şi despre al doilea cantonament al verii. 

"Mă întereseaza mai mult relaţiile de joc dintre băieţi, bineînţeles că nici rezultatul nu îl vom da la o parte, să nu ne intereseze, dar nu ăsta este obiectivul. Obiectivul este să ne omogenizăm, să producem relaţii de joc şi să ne formăm ca echipă. 

O să urmeaze meciuri amicale importante pentru noi, ca să ne formăm ca echipa, să ne omogenizăm, să se omogenizeze între ei băieţii şi sper să să ne întoarcem de acolo mult mai pregătiţi", a mai spus Adrian Mutu. 

Afla mai multe despre: adrian muturapid bucuresti 

viewscnt
Articole similare