Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Jucătorul de la CFR care îl laudă pe Gigi Becali. Rivalitatea a fost lăsată în urmă: ”Toată lumea ar trebui să îl respecte!”

Jucătorul de la CFR care îl laudă pe Gigi Becali. Rivalitatea a fost lăsată în urmă: ”Toată lumea ar trebui să îl respecte!”

CFR Cluj

Comentarii

Ciprian Deac l-a lăudat pe patronul FCSB, Gigi Becali.

Deac a trecut de 36 de ani, dar rămâne unul dintre cei mai valoroşi fotbalişti din Liga 1. El este legendă la CFR şi a reuşit să îşi treacă în vitrină 7 titluri cu echipa din Ardeal, 5 dintre ele fiind câştigate consecutiv.

Ggi Becali a declarat de mai multe ori că regretă faptul că nu l-a cumpărat pe Deac. În 2012, jucătorul i-a fost propus patronului FCSB, dar mutarea nu s-a realizat, iar între timp mijlocaşul a făcut performanţă cu echipa ardeleană. 

Deac a vorbit despre momentul când putea ajunge la FCSB, iar jucătorul CFR-ului a vorbit cu mult respect despre latifundiarul din Pipera. 

”E istorie, am avut plăcerea să-l cunosc pe dânsul. Toată lumea ar trebui să-l aprecieze, e printre puţinii oameni care investesc bani în fotbal”, a spus Deac, aflat în cantonamentul din Austria.

”Cât timp va mai juca Ciprian Deac la CFR?” Dan Petrescu a dat răspunsul pe loc: ”Eu zic că trece de vârsta asta!”

”Deac arată bine la antrenamente, la test. La test a fost cel mai bun. Cred că mai joacă patru ani, până la 40-41. Eu sunt sincer, asta e părerea mea, nu cred că se va lăsa mai repede de 40 de ani.

Până la 40 de ani jucător, iar după nu sunt eu în măsură, dar cred că cei din conducere s-au gândit. Depinde ce vrea el, hai să-l lăsăm, că e jucător. După aia, ne gândim şi la ce face el după”, a spus Dan Petrescu, în cantonamentul din Austria.

Afla mai multe despre: cfr-fcsb-deac 

viewscnt
Articole similare