Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Adi Mutu, dezvăluiri despre transferul lui Puşcaş la Rapid! ”Briliantul” le-a dat interzis lui Ricardo Grigore şi Ahmed Bani în Giuleşti

Adi Mutu, dezvăluiri despre transferul lui Puşcaş la Rapid! ”Briliantul” le-a dat interzis lui Ricardo Grigore şi Ahmed Bani în Giuleşti

Rapid

Comentarii

Rapid a plecat în cantonamentul din Austria, iar Adi Mutu a vorbit înainte de decolare.

Rapid a intrat într-o nouă eră după venirea lui Dan Şucu, iar suporterii au planuri măreţe şi deja visează la câştigarea campionatului şi participarea în grupele cupelor europene. De asemenea, noul acţionar a anunţat că echipa din Giuleşti va avea buget în valore de milioane de euro. 

La echipă au sosit deja 4 transferuri: fundaşii Paul Iacob şi Florin Ştefan, mijlocaşul Andrei Ciobanu şi extrema Valentin Costache. Mai mult decât atât, Mutu a anunţat că mai aşteaptă la echipă alte 2 transferuri. 

Antrenorul din Giuleşti a negat faptul că ar fi interesat de Ahmed Bani şi Ricardo Grigore de la Dinamo şi a dezvăluit că nu s-a ajuns la un acord pentru mutarea lui George Puşcaş. 

”Nu, atât el (n.r - Ricardo Grigore), cât şi Bani, nu sunt în planurile Rapidului.  Sperăm să mai vină doi jucători, avem în plan un atacant şi încă un fundaş polivalent. La Puşcaş ne-am gândit, dar, din păcate, nu cred că va fi posibil acest lucru.

Suntem la al doilea stagiu de cantonament, ce a fost mai greu a trecut. Acum vor urma meciuri amicale, importante pentru noi să ne formăm ca echipă, să se omogenizeze între ei şi sper să ne întoarcem de acolo mult mai pregătiţi.

Obiectivul nostru este play-off-ul, nu campionatul, ca să fie clar. Înţeleg entuziasmul multora, dar trebuie să fim realişti. Pas cu pas putem atingem obiectivele, iar obiectivul de anul ăsta este play-off-ul”, a spus Adrian Mutu, înainte de plecarea în cantonamentul din Austria.

Afla mai multe despre: rapid-puşcaş-giuleşti-mutu 

viewscnt
Articole similare